Anvelopa Iarna Debica Frigo2 175/70 R13 82 T

Stim cu totii ca in anotimpul rece, cand sunt sub 7 grade celsius piesa cea mai importanta la masina sunt anvelopele.

Acestea ne vor ajuta sa stabilizam masina cand carosabilul este aproape impracticabil ( drum greu, acoperit cu apa, gheata, mazga sau zapada ).

Anvelopa Iarna Debica Frigo2 175/70 R13 82 T este modelul de anvelopa pe care ti-l recomandam sa iti echipezi masina. Acest tip de anvelopa va stabiliza masina zin curbele foarte stranse cand carosabilul este greu. Nu vei mai avea probleme cu acvaplanarea, partea de rulaj a anvelopei dispune de crampoane asezate strategic pentru a nu retine apa pe partea de rulaj.

Nu vei mai simti zgomotul in habitaclu cand vei rula cu viteza mai mare de 70km/h. Distanta de franare se va reduce drastic, pentru ca acest tip de anvelopa beneficiaza de un nou sistem ce nu va permte ca anveopa sa derapeze.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Masina va pleca imediat de pe loc, chiar daca te afli pe un strat de gheata sau zapada. Vei simtii si consumul mai redus de combustibil, pentru ca acest tip de anvelopa este foarte economic.

Pentru a simti stabilitatea va trebui ca masina sa fie echipata cu acest tip de anvelopa din acelasi model. Nu este indicat sa pelcati cu masina la drum daca sunt peste 15 grade celsius.

Pentru mai multe detalii despre acest produs poti intra aici.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Aderenta

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Masina are aderenta.
  • Nu face zgomot.
  • Masina nu va derapa foarte usor.
  • Indice de consum foarte bun.
  • Reduce acvaplanarea.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.