Generator Stager GG 2800, Open frame, Benzina, 2kW, Monofazat, Pornire la sfoara

Generator Stager GG 2800, Open frame, Benzina, 2kW, Monofazat, Pornire la sfoara este un produs ce n trebuie sa lipseasca din gospodaria ta. Iti va fi de foarte mare ajutor in momentele cand vei avea curentul intrerupt sau cand te afli intr-o zona in care nu exista curent electric.

Consumul de benzina este redus, in comparatie cu altfel de generator din aceiasi gama cu aceiasi putere. Generatorul eecric este dotat cu contor de ore de functionare si AVR pentru reglarea tensiunii de iesire.

Motorul este asezat pe un cadru de metal foarte rezistent ce va preupa trepidatiile si il va tine stabil pe durata functionarii.

Generatorul electric este foarte rezistent la socuri, tipul de motor folosit pentru acest produs este in 4 timpi, capacitatea cilindrica 163 cm³, puterea maxima 2000 W, viteza maxima este de 3000 rpm, tensiunea furnizata de generator este de 230 V, zgomotul emis este de 95 dB, rezervorul este foarte generos, acesta are capacitatea de 15l.

Pornirea se face pe sfoara, tipul de ulei folosit este SAE 10W-40, SAE 15W-40. Greutatea neta, gol, fara plinul de benzina si ulei este de 46kg.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Dimensiunile generatorului sunt urmatoarele: inaltime 61.5 cm, lungime 51.7 cm, latime 46.3 cm. Generatorul electric este foarte silentios, acesta se poate monta de exemplu la tara intr-o camera alaturata fara sa deranjeze.

Acesta poate sustine o casa normala cu cateva becuri, tv, frigider.

Pentru mai multe detalii despre acest prods, poti afla aici.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de benzina

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Un generator exceptional.
  • Foarte silentios.
  • Sustine consumul pentru o casa normala.
  • Se poate folosi pentru irigarea in gradini.
  • Porneste imediat.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.