Anvelopa iarna Goodyear Ultra Grip 9 MS 185/65R15 88T

Cu toti stim, pentru a controla masina pe care o conducem, pentru a reducee viteza brusc si pentru a demara avem nevoie de anvelope bune.

In viraje avem nevoie de stabilitate si de siguranta. Azi va propun sa va achizitionati anvelopele de iarna Anvelopa iarna Goodyear Ultra Grip 9 MS 185/65R15 88T.

Se comporta foarte bine pe gheata, zapada, teren acoperit cu mazga, pe asfalt ud si pe drum de tara unde este noroi. Anvelopa iarna Goodyear Ultra Grip 9 raspunde foarte bine pe drumul acoperit cu gheata, distanta de franare este mai scurta fata de o anvelopa obisnuita.

Multumita tehnologiei 3D BIS Technology materialul anvelopei se inmoaie la temperaturile foarte scazute. Daca vei folosi acest tip de anvelopa, riscul de acvaplanare este foarte scazut, datorita canelurilor hidrodinamice ce ajuta la dirijarea apei in afara suprafetei anvelopei.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Aceasta tehnologie este foarte benefica in momentul cand se topeste zapada si asfaltul este foarte umed, mlastinos, nu se va produce acvaplanarea.

Pe banda de rulare vei gasi indicator care iti va arata cat de uzata este anvelopa.

Indicele de sarcina de care beneficiaza anvelopa de iarna Goodyear Ultra Grip 9 este de 88. Indicele de viteza este T, anvelopa despre care vorbim are un coeficient de consum E.

Pe suprafata umeda anvelopa de iarna beneficiaza de indicele C. Zgomotul pe care il produce anvelopa la o viteza de peste 100km/h este de 68 dB.

Per total aceasta anvelopa este tot ce vei avea nevoie pe timp de iarna, pretul este usor cam mare dar face toti banii.

Daca vrei siguranta, stabilitate comfort in timp ce vei conduce automobilul aceste anvelope sunt recomandate.

9.8

Montare

10.0/10

Aderenta

10.0/10

Pret

9.0/10

Distanta de Franare

10.0/10

Material Anvelopa

10.0/10

PRO

  • Distanta redusa de franare.
  • Zgomot redus in mers.
  • Risc scazut de acvaplanare.
  • Aderenta crescuta pe orice tip de drum.
  • Stabilitate in curbe.

Contra

  • Pentru a simti diferenta dintre vechile anvelope si Anvelopa iarna Goodyear Ultra Grip 9 va trebui sa echipati masina cu toate cele 4 anvelope.
  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.