Monitor LED TN AOC 21.5″, Wide, FHD, VGA, E2270SWN, Negru

Monitor LED TN AOC 21.5″, Wide, FHD, VGA, E2270SWN, Negru este un produs ce poate fi folosit atat la birou cat si acasa. Rama monitorului este foarte ingusta, acest lucru este benefic pentru ca vei face economie la spatiul de pe birou.

Carcasa monitorului nu are un design iesit din comun, doar ca rama monitorului este foarte subtire. Ce veau sa mentionez este ca aspectul este frumos, rezolutia este de 1920×1080, garantat te vei obisnui cu ea imediat. Nu avfecteaza vederea! Cu un contrast 20.000.000 : 1 si un timp de raspuns de 5 ms, E2270SWN ofera imagini vibrante.

Puteti viziona videoclipuri sau sa va jucati fara a rata vreun cadru. VESA 100mm este optiunea ce va permite sa montati cu foarte mare usurinta monitorul pe perete.

Monitorul este certificat EPEAT Silver si Energy Star cu un consum redus de energie si vine cu AOC eSaver si iMenu software pentru o utilizare usoara. Monitorul se poate utiliza atat la birou cat si acasa, intr-un cuvant este multifunctinal.

Piciorul este destul de puternic, nu se clatina si nu scartaie. Diagonala de 21.5 inch este foarte potrivita pentru diferitele intrebuintari, de la munca la birou pana la vizionarea de filme.

Tehnologia folosita pentru display este TN, (Twisted Nematic) este tehnologia cea mai comuna si cea mai folosita pentru monitoare. Avantajele acestei tehnlogii sunt rmatoarele: ofera cel mai scurt timp de raspune, ceea ce le face bune pentru Gaming.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

In combinatie cu LED-uri de back-iluminat ofera luminozitate ridicata. Consumul de energie este mai scazut decat tehnologiile curente. Pretul ste destul de accesibil tutror.

Aceasta tehologie TN re si dezavantaje, sunt urmatoarele: schimbarile de culoare care apar la unghiuri de vizualizare mai puternice, estia diferente mari de caliatate intre diferite produse. Poate ave distorsiuni mari de culoare atunci cand modificati un pic unghiul de vizualizare.

Tipul de rozolutie este FULL HD 1920 x 1080, tipul de iluminare folosit pentru acest produs este LED.

Aspectul pentru imagine este 16:9, formatul de imgine este Wide. Luminozitatea este 200 cd/m², timpul de raspuns este 5 ms. Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 90 / 65 grade.

9.6

Calitate imagine

9.0/10

Stabilitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Conectivitate

9.0/10

Inclinare

10.0/10

PRO

  • Se poate folosi atat la birou cat si acasa.
  • Picior destul de stabil.
  • Pretul este acceptabil.
  • Rama monitorului este foarte subtire.
  • Imaginea nu afecteaza vederea.

Contra

  • Are doar un singur buton.
  • Calitatea imagini este una obisnuita.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.