Anvelopa IARNA Tristar Snowpower 195/70 R15 C104/102 R

Daca vrei ca autoutilitara ta sa nu mai aibe probleme cu demarajul pe timp de iarna iti recomantadam un tip de anvelopa ce nu te va lasa la greu.

Anvelopa IARNA Tristar Snowpower 195/70 R15 C104/102 R, ofera o mai buna stabilitate in virajele stranse, distanta de franare se reduce foarte mult, demarajul va fi foarte rapid fara ca autoutilitara sa derapeze.

Acest tip de anvelopa de iarna se prezinta foarte bine pe orice tip de carosabil, nu conteaza daca acesta este acoperit cu zapada, gheata, mazga, apa sau noroi.

Datorita constructiei pe parrtea de rulare canelurile sunt asezate intr-un stil in care toata apa care se va acumula intre aceste striatii va fi evacuata imediat pentru a reduce riscul de acvaplanare.

Pentru a simtii comfortul oferit de acest tip de anvelopa este obligatoriu ca toate rotile sa fie echipate cu modelul SNOWPOWER.

Verifica aici daca produsul beneficiaza de reducere.

Indicele de zgomot se va reduce si vei simti un consum de conbustibil mai mic. Anvelopa IARNA Tristar Snowpower 195/70 R15 C104/102 R ofera siguranta sporita in trafic, atunci cand sunt supuse la franari bruste si demaraj rapid.

Pentru a verifica daca produsul mai este in stoc, intra aici.

Atentie foarte mare la modul de utilizare, pentru ca masina va trebui echipata cu anvelope de iarna atunci cand temperatura scade la 7 grade. Nu folosi anvelopele de iarna cand temperatura creste peste 10 grade pentru ca se deterioreaza foarte repede si nu sunt eficiente.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Aderenta

10.0/10

Distanta de franare

10.0/10

PRO

  • Tractiune buna pe zapada.
  • Aderenta buna chiar si la temperaturi scazute.
  • Confort la rulare.
  • Siguranta optima.
  • Marcata M+S.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.