Anvelopa Zeetex Wh1000 Suv 255/60R18 112H Iarna

Pentru a beneficia de stabilitate maxima, aderenta crescuta si stabilitate de invidiat in curbe vei avea nevoie pe timp de iarna de anvelope foarte bune. Azi va propun sa va ganditi la propunerea noastra de Anvelopa Zeetex Wh1000 Suv 255/60R18 112H Iarna.

Acest tip de anvelopa asigura o siguranta crescuta la rularea in sezonul rece. Cauciucul special ce compune aceste anvelope isi pastreaza calitatile si perfomantele chiar si la temperaturi de sub 7 grade Celsius. Anvelopele de iarna garanteaza un nivel ridicat de aderenta pe zapada, precum si o tinuta de drum confortabila.

Profilul benzii de rulare al acestui model de anvelope a fost conceput si optimizat, prezentand sculpturi profunde si striatii multiple pentru pastrarea unei bune motricitati pe zapada.

Aceste anvelope de iarna imbunatatesc nivelul de siguranta al pasagerilor, fiind in acelasi timp cauciucuri care ofera si un randament kilometric ridicat.

Aceste anvelope de iarna sunt autorizate de lege pentru utilizarea in sezonul rece fiind marcate `M+S` pe flancul anvelopei, conform prevederilor Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31 martie 1992, referitor la pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Indicele de viteza pentru acest tip de anvelopa este H, indcele de sarcina este 112, eficienta consum C, clasa de aderenta pe suprafete umede B.

Vei simti garanta diferenta dintre anvelopele vechi si acest model, acestea nu sunt foarte scumpe, isi merita fiecare banut. Distanta de franare va scade si demarajul va fi mai rapid.

Masina se comporta foarte bine pe drumurile acoperite cu apa, acest tip de anvelopa va reduce dreastic acvaplanarea.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Aderenta

10.0/10

Indice de consum

9.0/10

PRO

  • Masina are aderenta.
  • Acvaplanare redusa.
  • Demaraj mai rapid.
  • Masina se comporta foarte bine in curbele stranse.
  • Indicele de zgomot redus.

Contra

  • Pentru a simti diferenta dintre anvelopele vechi si acest model, va trebui ca masina sa fie echipata cu toate cele patru roti de acelasi fel.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.