Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 160 x 200 cm

Cu totii stim ca somnul ne pregateste pentru o noua zi de munca, daca somnul nu este odihnitor si inistitor riscam sa fim irascibili. Va prezentam un produs inovator Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 160 x 200 cm.

Vei simti diferenta de la primul somn. Te vei trezi cu chef de viata si vei duce la bun sfarsit toate planurile pe care le ai de rezolvat in ziua urmatoare.

Tehnologia folosita pentru confectionarea acestei saltele este una inovativa de ultima generatie, salteaua este foarmata din mai multe straturi. Sratul superior Memory Aquagel-AirFresh 2 cm (densitatea 50 kg/mc). Strat inferior Spuma poliuretanica 14 cm HD-High Resilience (densitatea 30 kg/mc).

Banda tridimensionala are rolul de a permite o aerisire interna constanta dar si de a proteja salteaua de bacterii si mucegai. Aerul trece prin banda iar salteaua ramane uscata. Astfel umezeala acumulata in timpul somnului va fi redusa rapid si eficient.

Benficiile utilizarii acestui produs sunt urmatoarele: Salteaua AquaGel are proprietatea de a scadea temperatura cu 3-4 grade C datorita stratului de Memory Foam cu insertie de gel.

Disipa caldura uniform imprastiata pe toata suprafata saltelei si mentine o temperatura placuta si de lunga durata. Salteaua are un efect de fresh si o senzatie de prospetime.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Spuma vasco-elastica memory reactioneaza la greutatea si caldura corpului oferind suport pe toata perioada somnului.

Spuma din interior se adapteaza formei corpului in timp ce stai intins pe ea, ajutind la reducerea tensiunii articulatiilor.
Structura saltelei de memorie are caracteristici excelente si face salteaua ortopedica. In acelasi timp are beneficii anatomice excelente pentru circulatie si pentru coloana vertebrala.

De fapt acest material reduce punctele de presiune, imbunatateste fluxul de caldura si permite coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara.

Ofera un sentiment total de bunastare si luminozitate. Coloana are intotdeauna o pozitie corecta si prin urmare sunt saltele excelente pentru cei care sufera de scolioza, hernie si sciatica.

Pentru mai multe detalii despre acest produs intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Grosime spuma memorie

10.0/10

Intretinere

10.0/10

PRO

  • Se intretine foarte usor.
  • Vei simti imediat diferenta dintre salteaua veche si cea noua.
  • Design modern.
  • Se intretine foarte usor.
  • Material husa Aloe Vera.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretu usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.