Apa de Toaleta BVLGARI Aqva pour Homme, Barbati, 30ml

Apa de Toaleta Bvlgari Aqva pour Homme a fost creat in anul 2005 de catre Jacques Cavallier. Acesta a pus impreuna in sticla special realizata sub forma unei picaturi de apa, prospetimea naturii si puterea oceanului.

Apa de toaleta Bvlgari Aqua face parte din categoria Aromatic-Acvatic si este potrivita pentru barbatii care iubesc aventura, celor care adora sa stea in natura. Are un miros fresh, fiind mai potrivit pentru anotimpurile calduroase.

Primele acorduri ale apei de toaleta sunt de portocala amara si ulei de portocala pentru ca mai apoi sa iasa la suprafata notele energice de lavanda si floare de bumbac. Spre sfarsit aceste arome se vor impleti nobil si bland cu salvia si ambra.

Poate fi purtata in orice moment al zilei deoarece are un miros usor, fresh. Silajul este perfect pentru noptile calduroase.

Aqua pour Homme are un caracter acvatic, insa nu miroase precum apa de ocean. Face parte din categoria apelor de lux de la Bvlgari. Desi a fost gandita ca o apa de toaleta pentru anotimpurile calde, poate fi purtata cu succes atunci cand se simte nevoia de energie, de libertate.
Acorduri principale: Acvatic, Citric, Marin, Proaspat, Aromatic
Nota de varf: Portocala, Mandarina
Nota de mijloc: Floare de bumbac, Alge, Lavanda
Nota de baza: Cedru de virginia, Ambra, Salvie
Categoria:Aromatic-Acvatic
Pentru Barbati.
Tip produs: Apa de toaleta 30 ml.

9.2

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Persista

8.0/10

Intensitate

9.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Miros usor, fresh, pret bun.

Contra

  • Persistenta redusa.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.