Ab Generator Fittronic AB101 Pareri Utile

Ab Generator Fittronic AB101 este un aparat pentru fitness cu numeroase functii si extrem de usor de depozitat. Este aparatul ideal pentru a slabi, a te mentine in forma si a-ti intari musculatura picioarelor, mainilor, soldurilor, spatelui, posteriorului. Ab Generator Fittronic este foarte solid si durabil, poate fi folosit de catre toti adultii din familie.

Ab Generator Fittronic AB101 Pareri Utile

Doar 5 minute de exercitii pe zi te vor face sa vezi schimbari imediate. Exercitiile practicate cu acest aparat au foarte multe beneficii, ele ajutand la imbunatatirea si mentinerea starii de sanatate, educerea tensiunii arteriale, a colesterolului si a nivelului glucozei din sange,mentinerea „in forma” a sistemului cardiovascular, mentinerea masei musculare si densitatii osoase, mentinerea sau obtinerea unei greutati corporale adecvate, reducerea probabilitatii de a lua in greutate pe masura inaintarii in varsta, reducerea stresului si imbunatatirea calitatii somnului. Aparatul este prevazut cu 5 trepte de intensitate, incepator, intermediar, avansat, intensiv si extrem.

Este excelent atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati. Ab Generator Fittronic AB101 este un aparat deosebit de puternic care iti va solicita toata forta propriului corp in timpul antrenamentelor pentru a-ti aduce rezultate rapide si vizibile.

Ab Generator Fittronic AB101 Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Materiale

10.0/10

Confort

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Este extrem de practic, se poate monta in orie loc din casa si se poate transporta foarte usor oriune.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.