Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12SL++ Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Gri lucios

Daca vrei sa achizitionezi un aparat de aer conditionat ieftin si bun, Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12SL++ Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Gri lucios este solutia pentru tine.

Cu un design de invidiat ultra modern, foarte silntios si cu un randament maxim aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12SL iti va crea confortul pe care il doresti.

De retinut este faptul ca acesta are un consum redus de energie electrica. Din punct de vedere al consumului de energie, te poti baza pe un aparat cu clasa energetica A++.

Pentru economisirea energiei si confortul tau pe timpul noptii, este dotat cu functie Sleep, prin intermediul careia aparatul creste (racire) sau scade (incalzire) automat temperatura cu 1°C pe ora in primele doua ore, apoi mentine temperatura urmatoarele 5 ore, dupa care se opreste.

Daca vrei o incalzire sau o racire a incaperii mai rapida, poti activa functia turbo, vei obtine temperatura dorita in cel mai scurt timp.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Pentru confortul tau, poti set ca aparatul sa porneasca sau sa se opreasca in timpul stabilit de tine. Functia de auto-restart de care beneficiaza se activeaza automat in momentul cand exista o pana de curent.

Aparatul de aer conditionat va reporni dupa revenirea curentului electric la setarea initiala.

Pretul se afla AICI!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Consum

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Suprafata Lucru

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Consum de energie redus.
  • Functie turbo.
  • Jetul de aer este reglabil.
  • Raport calitate/pret, este o achizitie buna!

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.