Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare, Silver

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare, Silver, acest model beneficiaza de o reducere substantiala.

Aparatul de aer conditionat este de ultima generatie, consuma foarte putina energie electrica, este foarte silentios, se monteaza foarte usor si raceste foarte bine o suprafata de pana la 80mp.

Unitatea din interior are un design elegant, culoarea se potriveste de minune cu interiorul mai multor case. Functia 4D airflow inlet asigura o racire rapida, un schimb eficient de caldura, deci o eficienta energetica ridicata.

Aparatul de aer onditionat selecteaza automat un mod adecvat de operare (racire, ventilator, uscat), in functie de temperatura din interiorul camerei.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Acest model beneficiaza de functia inovatoare Auto Restart – in momentul cand exista o pana de curent, aparatul de aer conditionat isi va pastra setarile anterioare si imediat ce va primi curent electric acesta se va restarta si va porni pe temperatura stabilita anterior.

Pe duarata somnului sau atunci cand nu esti acasa, poti seta aparatul de aer conditionat sa se opreasca sau sa porneasca in functie de necesitatile tale.

Noul design al tavii de scurgere condens, impreuna cu noua platforma elimina zgomotul produs de plastic la contractia termica.

Pretul se afla AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Consum

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Suprafata Lucru

10.0/10

PRO

  • Foarte silentios.
  • Usor de intretinut.
  • 4 D admisie de aer - premiera.
  • 4 D Airflow Inlet Decorativ si Functional.
  • 6th Sense Power Saver.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.