Aparat de calcat vertical cu abur SteamOne STravel, 1400 W, 260 ml (Gri)

Ti s a intamplat sa mergi cu familia, cu prietenii sau cu partenerul in concediu sau chiar la o intalnire de afaceri si sa iti dai seama cand ajungi la destinatie ca nu ai la indemana un fier de calcat?

Acest mic inconvenient iti poate strica concediul sau starea, asa ca nu lasa nimic sa iti afecteze starea de bine si alege Fierul de calcat vertical, ideal pentru calatorii datorita faptului ca incape perfect in bagaj si este foarte usor de transportat.

Acest fier de calcat poate si folosit nu numai in calatorii ci si acasa atunci cand nu ai timp sau chef sa intindi masa de calcat. Este de ajuns sa pui haina de calcat pe un umeras si sa indrepti fierul de calcat spre haina, vertical. Firul este foarte lung, 2 m, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji ca nu va ajunge pentru a calca haina in totalitate.

Daca detii un magazin sau esti vanzatoare intr-un magazin de haine, deasemenea este aparatul ideal, este usor de transportat, de folosit si nu necesita un spatiu mare in care sa-ti desfasori activitatea.

Este disponibil in 3 culori, dupa preferinta fiecaruia. Este prevazut cu recipient de apa detasabil de 260 ml.

Fierul de calcat vertical improspateaza hainele,netezeste cutele iar daca se doreste se poate adauga parfum in recipientul pentru apa, pentru a scoate mirosurile neplacute de tutun, mancare sau orice altceva.

Aparatul nu lasa urme pe haine, nu arde, acesta fiind potrivit pentru orice fel de material, natural sau sintetic.

Rapid, usor de folosit, usor de transportat, este fierul de calcat ideal pentru zilele noastre in care abia ne mai ramane timp pentru tot ce am vrea sa facem.

In pachet veti gasi fierul de calcat vertical, un accesoriu cu perie si un accesoriu pentru agatat umerasul.

Lungimea cablului este de 2 m iar greutatea de 1,1 Kg.

Aparat de calcat vertical cu abur SteamOne STravel, 1400 W, 260 ml (Gri)

0

PRO

  • Usor de transportat in calatorii
  • Usor de utilizat
  • Autonomie 20 min
  • Cablul de 2 m
  • Foarte fiabil in timp

Contra

  • Pret destul de ridicat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.