Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN1000, 1000 W cu stabilizator de tensiune, Benzina, Autonomie 9 h

Daca locuiesti intr-o zona in care ai acces foarte greu la reteaua de curent electric iti recomand un generator. Acesta poate sa fie alimentat cu benzina sau motorina.

Iti prezint Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN1000, 1000 W cu stabilizator de tensiune, Benzina, Autonomie 9 h. porneste rapid si poate produce curent electric pentru o casa obisnuita.

Acesta poate fi folosit atat la munte intr-o cabana sau daca ai ceva de construit. Tipul de curent produs este monofazat. Pentru ca motorul generatorului sa fie cat mai silentios acesta este montat pe un cadru metalic ce ii atenueaza din trepidatii,reducand zgomotul emis.

Poate fi montat foarte usor intr-o incapere laterala, o anexa a gospodariei. Generatorul are protectie la suprasarcina si la lipsa presiunii de ulei si protectie impotriva umezelii, asta in caz ca este folosit in zone de munte sau in zone cu umezeala foarte mare.

Tipul motorului este in patru timpi si dezvolta o capacitate cilindrica de 93 cm³, cu 3.5cp. Tensiunea furnizata este de 220v si 12v, sistemul de racire este pe baza de aer. Puterea maxima dezvoltata este de 1000W, puterea nominala este de 900W.

Ce trebuie sa mai stii este faptul ca doar cu un plin de benzina acesta poate produce curent electric timp de 9 ore. Generatorul este foarte usor de transportat, poate fi asezat de o singura persoana pentru ca are greutatea de doar 23.5kg.

Capacitatea rezervorului este de 6l de benzina. Acesta porneste pe baza de demaror cu sfoara. Din sfaturile persoanelor care au achizitionat acest generator am aflat ca poate fi folosit cu foarte mare usurinta si poate alimenta cu energie electrica o rulota.

Partea slaba la acest mod de interbuintare este ca poate fi cam zgomotos folosit in natura langa rulota. De mentionat este faptul ca acest tip de generator nu se accelereaza foarte tare pentru a produce curent electric.

Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN1000, 1000 W cu stabilizator de tensiune, Benzina, Autonomie 9 h

9.8

Nivel de zgomot

9.0/10

Consum benzina

10.0/10

Greutate

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Autonomie

10.0/10

PRO

  • Foarte fiabil
  • Usor de utilizat
  • Usor de transportat
  • Zgomot redus
  • Autonomie 9 H

Contra

  • Pret destul de ridicat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.