Aparat de facut popcorn Star-Light PM-1200W, 1200W, tehnologie cu aer cald, timp de preparare max. 3 min, pahar dozator boabe, Alb

Aparat de facut popcorn Star-Light PM-1200W, 1200W, tehnologie cu aer cald, timp de preparare max. 3 min, pahar dozator boabe, Alb este produsul ce nu va trebui sa ipseasca din colectia de electrocasnice din bucataria ta.

Prepara imediat cele mai gustoase floricele de porumb. Popcorn-ul a aparut pentru prima oara in urma cu aproximativ 6000 de ani pe teritoriul New Mexico, unde americanii nativi obisnuiau sa il prepare in vase de lut.

De-a lungul timpului acesta a avut mai multe intrebuintari decat cele culinare cum ar fi folosirea sa de catre mayasi pentru confectionarea bratarilor si lantisoarelor.

In zilele noastre consumul acestuia a devenit o delectare, un mod de relaxare fiind aproape nelipsit atunci cand vine vorba de vizionarea unui film preferat.

Imediat vei simti diferenta dintre floricelele de porumb pregatite rustic in ceaun, unde acestea se imbiba de ulei, devin foarte gretoase.

Aparatul este usor de folosit, de acum iti poti prepara la tine acasa popcorn delicios, pufos si mult mai sanatos fara a apela la cuptorul cu microunde sau uleiul vegetal.

Timpul de preparare este foarte scurt, maxim 3 minute toate boabele de porumb se vor expanda si va da nastere celor mai gustoase floricele de porumb.

Aparatul de facut popcorn va ramane fixat pe locul lasat de tine, pentru ca dispune de picioruse speciale anti-alunecare.

Pretul este AICI.

9.5

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Timpul de preparare este foarte scurt.
  • Se curata foarte usor.
  • Sistemul anti-alunecare iti va permite sa nu supraveghezi aparatul pe timpul cat acesta prepara popcorn.

Contra

  • Este posibil ca pe timpul cat se prepara popcorn este posibil sa se incalzeasca capacul.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.