Espressor manual DeLonghi EC221.R, Dispozitiv spumare, Sistem cappuccino, 15 Bar, 1 l, Oprire automata, Rosu

Espressor manual DeLonghi EC221.R, Dispozitiv spumare, Sistem cappuccino, 15 Bar, 1 l, Oprire automata, Rosu este un obiect de uz casnic ce trebuie sa completeze aparatura electronica din bucataria ta.

Acest produs se poate folosi cu usurinta si la birou. Espresorul este putin cm zgomotos in momentu cand vrei sa prepari doua cafele deodata.

Pentru a obtine o ceasca de cafea de calitate va trebui ca si cfeaua pe care o vei pune in espresor sa fie de calitate. Espresorul prepara cu usurinta Cappuccino si Espresso, cafeaua pe care o foloseste este macinata.

Presiunea espresorului este de 15 bari, doar asa vei simti adevaratu gust al cafelei, cand espresorul are presiunea cat mai mare.

Produsl beneficiaza de sistem anti-picurare, functii speciale: Dispozitiv de spumare, oprire automata, cappucino.

Culoarea espresorului il va scoate in evidenta foarte usor printre obiectele electrocasnice din bucatarie, pentru ca este rosu ”tipator” Greutatea espresorului este de maxim 3,3kg, un beneficiu, pentru ca se poate muta dintr-un loc in altul de catre oricine cu foarte mare usurinta.

Pentru a alimenta rezervorul cu apa tot ce trebuie sa faci este sa scoti vasul din espresor si sa il alimentezi cu apa, cantitatea de apa pe care o suporta este de 1l.

Espresorul beneficiaza de tava detasabila, o functie speciala atunci cand va trebui sa cureti ce sa scurs pe langa cana de cafea.

Pretul este AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de curent electric

10.0/10

PRO

  • Tavita detasabila.
  • Sistem anti-picurare.
  • Functie ECO.
  • Sistem Cappuccino.
  • Rezervor de apa detasabil.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.