Aparat de spalat cu presiune Karcher K 5 Pareri si Sfaturi Utile

Aparat de spalat cu presiune Karcher K 5, 2100 W, 145 Bar, 500 l/h, este o scula, o unealta de foarte mare ajutor in jurul casei. Poti folosi acest aparat pentru spalat cu presiune reglabila pe mai multe suprafete.

Aparatul de spalat este foarte silentios, datorita motorului ce dispune de racirea pe apa. Acest produs este fabricat din materiale de calitate superioara, atat la partea de carcasa cat si la partea de componente mecanice. Cu ajutorul acestui Aparat de spalat cu presiune Karcher poti spala linistit masina in garajul tau fara sa mai stai la coada la spalatorie sau sa iti lasi masina pe mana oricarei persoana.

Aparatul de spalat cu inalta presiune dispune de o mutime de functii extrem de folositoare, una din aceasta este ca poti atasa bitonul cu spuma activa si poti imprastia pe suprafata ce o vei spala cu ajutoul lanciei.

Dupa folosire aparatul se demonteaza foarte usor, fiecare furtun are locul lui bine stabilit, se poate agata in cui intr-un loc cat mai retras.

Aparatul este de dimensiuni foarte mici, acesta ocupa foarte putin spatuiu de depozitare. Pentru a putea folosi aparatul de spalat acesta va trebui conectat la reteaua de curent electric si la osursa de apa, pentru a putea fi transportat dintr-un loc in altul acesta dispune de roti ajutatoare ce va face trasnportul forte usor.

Puterea aparatului de spalat este de 2100 W, presiunea la varful lanciei este de 145 bar, debitul maxim de apa este de 500l/h, suprafata de acoperire in jrul aparatului de spalat este de 40 m², aparatul de spalat poate incazi apa la o temperatura de pana la 40C.

Aparat de spalat cu presiune Karcher K 5 Pareri si Sfaturi Utile

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Functii Speciale

10.0/10

Design

10.0/10

Presiune

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Design modern
  • Usor de transportat
  • Ocupa foarte putin spatiu de depozitare
  • Presiunea apei este suficienta pentru a spala suprafete delicate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.