Dezumidificator de aer ARGO DRY 11 – 11 l/24h, Higrostat incorporat, 10 trepte de setare a nivelui de umiditate dorit, Filtru lavabil de purificare, Auto-restart

Dezumidificator de aer ARGO DRY 11 – 11 l/24h, Higrostat incorporat, 10 trepte de setare a nivelui de umiditate dorit, Filtru lavabil de purificare, Auto-restart.

Avantajele acestui aparat este ca are un consum de energie foarte redus, este foarte silentios si randament super ridicat.

Ca sa inetelegeti, dezumidificator-ul scoate apa din atmosfera ca din fantana. Dezumidificator-ul dispune de o multime de functii benefice utilizatorului.

Acesta poate fi montat in orice camera din apartament sau din casa. Se conecteaza la o priza cu 220V. Aparatul poate lucra intre temperatura de +5 la +35 de gr.C. Functia de auto-restart cu care este echipat este benefica in momentele cand exista o pana de curent, imediat dupa revenirea curentului electric aparatul isi va da restart singur si va porni automat. Revine la setarea initiala.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra aici!!!

In momentul cand vasul dezumidificatorului se umple, imediat va porni alarma de atentionare a vasului plin. Filtrul lavabil pentru purificarea aerului cu care este echipat se schimba foarte usor.

Pentru o mai buna manevrabilitate dintr-o camera in alta dezumidificatorul este echipat cu roti, tot ce trebuie sa faci pentru a fi mutat este sa il tragi dupa tine in locul dorit.

Pretul se afla aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Functii Speciale

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Nivelul zgomotului este foarte redus.
  • Consum de energie foarte mic.
  • Design modern.
  • Poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.