Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC15, 1500 W,120 Bar, 360l/h

Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC15, 1500 W,120 Bar, 360l/h este un produs ce te va ajuta, mai ales daca locuiesti la curte si ai de curatat suprafete foarte mari.

Aparatul de spalat dispune de o multime de functii extrem de folositoare, aparatul dispune de un furtun suficient de lung pentru a nu fi obligat sa tragi aparatul de spalat dupa tine in locul unde vei avea de curatat.

Rezervorul pentru detergent pe care il are atasat te va ajuta sa imprastii cu lancia multi-jet pe suprafetele foarte murdare detergent. Aparatul curata pavaje, mobilier de gradina, pereti si nu in ultimul rand autoturisme.

Acesta face parte din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apa sub presiune, este usor de transportat indepartand cu succes mai multe tipuri de mizerie: praf, reziduuri, mucegaiuri, muschi sau noroi.

Cei 1500W ai motorului confera puterea necesara pentru a face fata cu succes tuturor sarcinilor de curatare a mizeriei.

Presiunea aparatului de spalat este suficient de mare ”120 bari” pentru a desprinde murdaria intarita. Aparatul de spalat cu presiune are un design modern, compact.

Aparatul se poate depozita dupa folosinta in spatiu retras, dimensiule lui fiind foarte mici acesta ocupa foarte putin spatiu.

Pompa din interiorul aparatului este confecionata din auminiu de caitate superioara. Datorita Lanciei multi-jet si a furtunului foarte flexibil manevrabilitatea este ”floare la ureche” pentru cine foloseste acest aparat de spalat cu presiune.

Pretul se afla aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Manevrabilitate

10.0/10

Prsiune

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Ocupa foarte putin spatiu de depozitare.
  • Consumul de apa ete foarte redus.
  • Presiune ridicata, inmoaie mizeria intarita foarte repede.
  • Raport calitate/pret, este o afacere reusita.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.