Cafetiera digitala Star-Light CTD-612SS, 1000 W, 1.5 l, Display LCD, Timer, Inox

Cafetiera digitala Star-Light CTD-612SS, 1000 W, 1.5 l, Display LCD, Timer, Inox este un produs de calitate superioara ce va ocupa voarte putin spatiu in bucataria sau in birou la tine.

Aceasta cafetiera are un aspect premium, nu este doar din plastic ca alte cafetiere si nu are acel aspect de plastic de proasta calitate. Are ecranul cu ora care sta aprins non-stop, are programare automata a cafelei dimineata.

Cafetiera dispune de un rezervor pentru apa de 1.5l, dispune de o multime de functii foarte eficiente, cum ar fi: sistem anti-picurare, timer, indicator de nivel apa, buton pornit/oprit iluminat LED, oprire automata, picioruse speciale anti-alunecare.

Modul de preparare al cafelei este foarte simplu, zgomotul pe care aceasta il emite este foarte mic ”foarte silentioasa”.

Cafetiera se poate folosi atat acasa cat si la birou,functia de ”timer” este foarte benefica, poti alege momentul cand vrei sa ai cafeaua pregatita si cafetiera iti va indeplini dorinta.

Este de ajuns ca in rezervorul sa aiba apa in el, pune cantitatea de cafea macinata in recipient si seteaza ora cand vrei ca bautura energizanta sa fie gata.

Dupa folosire cafetiera se curata foarte usor, este de ajuns sa scoti fitrul si sa il clatesti in chiuveta la presiunea de la retea.

Pretul se afla aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Functii Speciale

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Cafeaua isi pastreaza aroma.
  • Rezervorul de apa este prevazut cu un indicator al nivelului apei.
  • Cafetiera dispune de sistem anti-picurare.
  • Ecranul LCD care indica selectia aplicata.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.