Aparat de sudura PROWELD tip invertor MMA 250JI , 250 amperi , 230 V

Aparat de sudura PROWELD tip invertor MMA 250JI , 250 amperi , 230 V este un produs de calitate, durabil si foarte silentios, se poate folosi la lucrari de tip profesional.

Aparatul de sudura dispune de sistem de racire propriu actionat de un ventilator foare puternic si destul de silentios. Este foarte usor, cantareste doar 7 kg.

Aparatul este foarte compact de mici dimensiuni ceea ce il face foarte usor de mutat si foarte usor de transportat ocupand foarte putin spatiu.

Dimensiunile aparatului de sudura sunt urmatoarele: lungime 370 mm, latime 140 mm, adancime 240 mm. Avand la baza tehnologia IGBT, ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura, acesta poate functiona avand curentul de sudura reglat la maxim timp de 6 minute, dupa care necesita pauza de numai 4 minute pentru racire (randament 60%).

Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra aici.

Economic, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Recomandat pentru lucrari de intretinere si reparatie, in santiere de constructii, in ateliere si in agricultura.

Verifica aici, daca produsul beneficiaza de reducere.

Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti. Aparatul de sudura vine a pachet cu urmatoarele accesorii: Cablu cu cleste portelectrod si conector TEB 10-25, Cablu cu cleste de masa si conector TEB 10-25, Masca de mana din material plastic, Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura.

 

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Factor de putere

10.0/10

PRO

  • Aparatul poate fi folosit la mai multe tipuri de lucrari.
  • Curent de sudare 20-250 A.
  • Tensiune de iesire nominala in sarcina 30 V.
  • Clasa de izolatie F.
  • Greutate 7 kg.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.