Scaun de birou ergonomic, Kring Fit, Mesh, Verde

Scaun de birou ergonomic, Kring Fit, Mesh, Verde este un produs ce iti va imbunatati sederea la lucru si munca de birou.

Scaunul este fabricat din materiale de cea mai buna calitate, este ieftin si accesibil tuturor. Cadrul este construit dintr-un metal dur, foarte rezistent de calitate ce va rezista uzurii de zi cu zi.

Materialul tapiteriei este Microfibra, pielea care se gaseste in completarea materialului este ecologica. Acest scaun se curata si se intretine foarte usor, daca s-a murdarit este de ajuns sa il stergi cu o solutie chimica si un prosop oarecare.

Alegerea scaunului de birou potrivit este un lucru foarte important mai ales in conditiile in care cel putin 8 ore pe zi, cu mici pauze, le petrecem la birou stand pe el.

Pe termen lung, acest lucru ne poate afecta sanatatea daca nu facem alegerea potrivita si nu mentinem o pozitie corecta, recomandata de catre specialistii din domeniul protectiei muncii.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra aici.

Greutatea pe care o suporta cadrul scaunului este de maxim 100kg, dimensiunile scaunului sunt urmatoarele; latime 57cm, adancime 56cm, inalime: de la 107.5 cm pana la 117.5 cm.

Greutatea scaunului este de 10.7 kg. Scaunul dispune de roti, se poate muta dintr-un loc in altul cu foarte mare usurinta fara sa zgarii parchetul, pentru ca rotile sunt confectionate dintr-un plastic special.

Pentru a verifica daca produsul beneficiaza de reducere, intra aici.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Comfort

10.0/10

PRO

  • Scaunul Kring Fit are un design modern si dotari dintre cele mai bune.
  • Piciorul este rezistent, din otel inoxidabil, in forma de stea, de 320 mm.
  • Suportul pentru sezut este executat din elemente stratificate.
  • Se curata foarte usor.
  • Scaunul poate fi mutat foarte usor.

Contra

  • Scaunul nu vine montat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.