Aparat de vidat FoodSaver FFS001X-01, 28 cm, 1 Viteza, Negru

Aparat de vidat FoodSaver FFS001X-01, 28 cm, 1 Viteza, Negru este aparatul care te va ajuta sa pastrezi alimentele pe o perioada mai indelungata fara sa intre in contact cu aerul.

Aparatul de vidat va tine a adapost alimentele tale favorite si le pastreaza gustul proaspat. Prospetimea alimenteleor este de 5 ori mai eficienta fata de vechile metode folosite pana acum.

Cu aparatul de vidat nu vei risipi alimentele si in acelasi timp faceti economie de bani si timp. Pentru ca vei vida in pungi separate fiecare aliment pe portie, doar cat vei folosi la un fel de mancare.

Procesul de vidare elimina aerul si prelungeste perioada de prospetime a alimentelor depozitate in congelator, frigider sau dulapuri.

Acum puteti sa pastrezi alimentele in congelator pentru luni, chiar ani de zile. Design-ul compact si elegant al FoodSaver FFS001X permite depozitarea pe verticala, economisind astfel spatiu de stocare in orice bucatarie, indiferent de dimensiunea ei.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Aparatul de fidat este dotat cu tava de picurat detasabila, acest lucru va permite ca in momentul cand aceasta sa umplut cu apa provenita din condens sa fie golita rapid.

Aparatul de vidat are culorea neagra, acest aspect il va face sa se asorteze in orice bucatarie.

Pentru mai multe detalii despre produs, intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Viteza la vidare

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Videaza alimentee imediat.
  • Se poate depozita pe verticala sau orizontala.
  • Design ultra modern.
  • Foarte eficient

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.