Router Wireless ASUS AC1200G Plus, Dual-Band, Gigabit

Router Wireless ASUS AC1200G Plus, Dual-Band, Gigabit este un produs de calitate ce nu te va asa la greu, atunci cand vei avea nevoie de internet.

Router-ul dispune de o interfata foarte usor de folosit de catre oricine, designul este de ultima genedratie semnalul de wireless acopera lejer un apartament cu 3-4 camere, daca este amplasat la curte vei avea semnal foarte puternic pana in gradina.

Se instaleaza foarte usor, ii poti seta orice fel de parola doresti.

Router-ul gigabit dual-band Wireless-AC1200 ASUS RT-AC1200G+ este echipat cu patru antene cu rata de achizitie a semnalului foarte ridicata si tehnologie de amplificare a semnalului pentru o arie de acoperire foarte extinsa.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Performanta superioara si viteza oferita de interfata 802.11ac sunt perfecte pentru transmiterea de continut video 4K Ultra HD, jocuri online cu suport pentru cele mai recente console de jocuri, cum ar fi Xbox One si PlayStation® 4, si indeplinirea cu succes a altor sarcini ce necesita o latime de banda extinsa.

Port-ul multifunctional USB 2.0 permite conectarea unei imprimante, unitati de stocare de date si partajarea accesului la modem-uri 3G/4G; in timp ce suportul ASUS AiCloud va permite sa accesati, partajati si transmiteti fisiere de pe PC-ul de acasa catre orice dispozitiv conectat la Internet.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Viteza internet

10.0/10

Distanta semnal

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de instalat.
  • Conexiune mega buna.
  • Descarcare de fisiere imediat
  • Posibilitate de parolare.
  • Interfata foarte usor de folosit.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • Unele persoane au reclamat ca la doua zile isi da restart singur.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.