Aripă kitesurf – W – PERFORMANCE FREERIDE – 7,2 m Pareri si review

Aripă kitesurf – W – PERFORMANCE FREERIDE – 7,2 m realizata din materiale speciale, aripa Kitesurf asigura viteza si drifturi, perfecte. Este compatibila cu orice bara universala cu 4 sfori Border/choquer, care are „noduri” în față și „bucle” în spate.
Spi „Techno Force D2”, ripstop dublu negruDacron „175LL”
Întăritură anti-abraziune „KEVLAR/NYLON”
Sistem one pump
3 segmente


Pentru ca se apropie vara si pasionatii de kitesurf deja isi pregatesc echipamentele pentru distractia si sportul lor favorit, va prezentam aici un produs foarte bun, foarte cumparat si cu recenzii foarte bune de la utilizatori.
Materialele sunt de cea mai buna calitate, speciale pentru kitesurf. Acestea sunt rezistente la abraziune, asigură rigiditate și greutate redusă. Au fost supuse unor teste de rezistență la razele UV timp de 200 h, în laborator. Rezistența chingilor și a rucsacului a fost testată în laborator, prin testul JERK TEST, prin încărcarea cu 20 kg.
Design ul rucsacului este simplu, fara fermoar astfel ca puteti depozita 1, 2 aripi. Este dotat cu manual de intructiuni si cu kit de reparatii.
Toate componentele sunt in conformitate cu cerintele Uniunii Europene si sunt de cea mai inalta calitate, astfel ca va veti simti in siguranta in timpul antrenamentelor.


Ca recomandare va trebui sa lasati aripa sa se usuce inainte de pliere, se va pastra departe de soare si de umiditate iar pe plaja nu va sta mai mult de 30 min umflata.
Raportul pret calitate este unul foarte bun, aripa de kitesurf este una foarte recomandata si cumparata de pasionatii de kitesurf.
Marea si distractia va asteapta!

Aripă kitesurf - W - PERFORMANCE FREERIDE - 7,2 m Pareri si review

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Design

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Materiale speciale de calitate
  • Siguranta 100%
  • Pret bun
  • Rezistenta

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.