Aspirator fara sac Samsung VCC45T0S3R Pareri si Recomandari

Aspirator fara sac Samsung VCC45T0S3R, este un aspirator foarte practic, foarte puternic si rezistent in timp. Un aspirator clasic, cu furtun. Este un aspirator Twin Chamber, adica este dotat cu doua camere in care se aduna praful, fara a mai fi nevoie de saci. Dotat cu filtru Hepa, aerul care iese este curat, fara mirosuri neplacute. Aspirator fara sac Samsung VCC45T0S3R Capteaza cele mai mici particule de praf,acarieni, polen, spori de mucegai, filtrele Hepa vor asigura un mediu curat, fara alergeni si praf.
Se curata foarte usor, printr o simpla apasare de buton, se scoate sacul si se goleste foarte simplu.


Este un aspirator cu alimentare la retea, nu este pe baterii, nu trebuie sa te grabesti sa ti termini curatenia, gandidu te ca ti se termina acumulatorul. Un aspirator clasic foarte eficient, usor de depozitat. Este potrivit pentru orice fel de suprafete, nu doar pe suprafetele line, gen parchet, gresie ci si pe covoare normale, cu fir scurt sau lung.

Eficienta energetica clasa B, puterea motorului este de 850W , iar puterea la aspirare este de 210W iar capacitatea de 3L.
Nu este un aspirator super silentios, 80 dB, dar nici nu face un zgomot care deranjeaza. Lungimea cablului este de 6 m.
Este foarte usor, astfel ca il vei putea purta din camera in camera fara probleme, lejer la utilizare, mana nu va obosi.
Ca accesorii veti primi si pe perie si un cap pentru locurile inguste, foarte practic.


Aspiratorul fara sac Samsung VCC45T0S3R este un aspirator foarte recomandat, puternic, nu lasa urma de murdarie in urma lui si putem spune ca raportul calitate pret este unul foarte bun si merita achizitionat. Este de preferat aspiratorului fara fir, datorita faptului ca timpul de folosire nu este limitat iar forta de aspirare este net superioara. Deasemenea aspiratorul Samsung este potrivit si pentru covoarele mai pufoare, cu fir mai lung, nu doar pe pardoseli si suprafete line.

Aspirator fara sac Samsung VCC45T0S3R Pareri si Recomandari

10

Putere de aspirare

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Design

10.0/10

Usor de curatat

10.0/10

PRO

  • Aspira orice suprafata
  • Puternic
  • Fiabil in timp
  • Usor de manuit
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.