Aspirator auto Black&Decker ADV1200, 12V, cu accesorii incluse

Pentru a mentine tot timpul interiorul masini curate va trebui sa aveti in permanenta accesorii de intretinere si curatenie. Azi va propun un accesoriu ce nu va trebui sa lipseasca din dotarea masini tale, Aspirator auto Black&Decker ADV1200, 12V, cu accesorii incluse.

Acest produs este format numai din materiale de cea mai buna calitate, motorul este suficient de puternic pentru a aspira mizeria depusa pe mocheta.

Cablul cu care vine lacest aspirator este destul de lung, vei putea aspira chir si in portbagaj chiiar daca masina pe care o deti este break.

Aspiratorul vine la pachet cu o multime de accesorii extrem de folositoare, cu ajutorul lor poti aspira in cele mai dificile locuri, intre scaune si chiar in colturile in care accesul este limitat. Aspiratorul trage mizeria in regim uscat, acesta se alimenteaza la priza ”bricheta” a masini, puterea de aspirare este 11 Aw.

Lungimea cablului de aimentare este de 5m. Actiunea ciclonica cu ajutorul fortei centrifuge invarte praful departe de filtru astfel puterea de aspirare ramane constanta si asigura o performanta de lunga durata.

Filtrarea dubla permite produsului sa functioneze mai bine pentru o perioada mai mare de timp. Duza de aspirare cu sistem rapid de conectare / deconectare permite golirea rapida a mizeriei colectate.

Cablul poate fi infasurat usor in jurul aspiratorului inainte de depozitare.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Nivel de zgomot

10.0/10

Putere de aspirare

10.0/10

PRO

  • Usor de manevrat.
  • Cablul destul de lung.
  • Poti aspira in cele mai dificile locuri.
  • Putere de aspirare excelenta.
  • Raport calitate pret, o achizitie perfecta.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.