Anvelopa All Season Michelin CrossClimate+ 225/45 R17 94W XL

Anvelopa All Season Michelin CrossClimate+ 225/45 R17 94W XL este una dintre cele mai bune anvelope ce pot fi folosite in orice anotimp.

Stabilitatea masini o confera o anvelopa buna, acest model pe care vi-l przint va face ca masina sa fie foarte stabil atunci cand terenul pe care conduci este accidentat, infundat cu zapada, acoperit cu apa sau asfaltul este foarte incins.

Daca vei echipa masina cu acest tip de anvelopa vei observa ca distanta de franare este mult mai mica pe orice tip de carosabil, demarajul va fi mai scurt, masina nu va derapa cand vei pleca pe carosabil acoperit cu gheata sau zapada, sistemtul de caneluri de pe partea de rulare va reduce foarte mult ”aproape deloc” acvaplanarea.

Pentru a simti diferenta dintre anvelopele cele vechi si Anvelopa All Season Michelin CrossClimate va trebui ca masina sa fie echipata cu toate cele 4 roti de acelasi tip.

Acest model de anvelopa va reduce si consumul de combustibil. Vei simti si lipsa zgomotului la viteza de peste 60km/h, deci sunt foarte silentioase.

Indicele de sarcina pentru acest model de anvelopa este 94, indice de viteza W, clasa eficienta de consum C, clasa de aderenta pe suprafete umede B, anvelopa dispune de functia speciala Ramforsat, indicele de zgomot 69db, acest tip de anvelopa se moneteaza doar pe autoturism.

Pretul este aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Nivel de zgomot

10.0/10

Functii Speciale

10.0/10

PRO

  • Amestec inteligent de compusi.
  • Combinatie intre un profil unic in "V" si lamele de inalta performanta.
  • Combinatie inovatoare intre blocuri de profil tesite si lamele performante.
  • Distanta de franere scazuta.
  • Demaraj imediat

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.