Aspirator cu filtrare prin apa MPM MOD-21 ,2400W, 1,2L, Filtrare ciclonica,Perie TURBO, Filtru Hepa, tub telescopic din metal, Negru

Multe persoane au ramas placut impresionate dupa folosirea acestui aparat electrocsnic. Aspirator cu filtrare prin apa MPM MOD-21 ,2400W, 1,2L, Filtrare ciclonica,Perie TURBO, Filtru Hepa, tub telescopic din metal, Negru, este un produs fabricat din componente de calitate este foarte durabil, usor de folosit, silentios si foarte practic.

De acum aspirarea covoarelor, mochetelor, tapiteriei a devenit foarte usoara. Sistemul de filtare de care dispune este in 3 etape, rezervorul de apa este suficient, acesta are capacitatea de 1,2l.

Tubul de aspirare telesopic, metalic si foarte usor de manevrat prin casa si in locurile dificile. Tipul de aspirare pentru acest aparat electrocasnic se face atat in regim uscat cat si in regim umed.

Pentru a fi manevrat mai usor prin interiorul camerei, aspiratorul este dotat cu un manar foarte comfortabil si accesibil. Cablul de alimentare este suficient de lung, 5,5m pentru a nu fi nevoit sa te muti cu conectatul din priza in priza.

Cablul nu va sta imprastiat prin camera, acesta va sta infasurat pe un tambur automat. Aspiratorul dispune de functia de aspirare dubla, o perie turbo, perie speciala pentru aspirarea jaluzelelor, o perie rotunda si o perie speciala pentru parchet.

Suport pentru introducerea accesoriilor.

Odorizante pentru aer. De retinut este faptul ca acest apsirator cantareste foarte putin, doar 6kg. Poate fi transportat cu foarte mare usurinta dintr-o incapere in alata de catre oricine.

PRETUL ESTE AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Functii speciale

10.0/10

Putere de aspirare

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Foarte silentios si practic.
  • Consumul de curent este redus.
  • Cablul de alimentare este destul de lung.
  • Dispune de functii speciale.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • Nu am identificat contra-indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.