Storcator de fructe Philips Viva Compact HR1836/00, 500 W, Recipient suc 0.5 l, Recipient pulpa 1 l, 1 Viteza, Tub de alimentare 55 mm, Negru/Argintiu

Storcator de fructe Philips Viva Compact HR1836/00, 500 W, Recipient suc 0.5 l, Recipient pulpa 1 l, 1 Viteza, Tub de alimentare 55 mm, Negru/Argintiu este un aparat electro-casnice ce iti va fi de foarte mare ajutor in momentele cand vrei sa prepari o bautura naturala 100%.

Storcatorul este foarte practic, compact, silentios, se curata usor dupa folosire si foarte usor de depozitat. Forma compacta si designul modern il va face sa isi gaseasca cu foarte mare usurinta loc printre aparatele electrocasnice din bucataria ta.

Un dezavantaj pe care il prezinta acest strocator este acela ca nu veti putea prepara cantitati foarte mari dintr-o singura operatiune. Vasul in care se strange rezultatul stors are cantitatea de 1l de pulpa.

Dupa folosire, strocatorul se curata foarte usor, acesta fiind compatibil cu masina de spalat vase. Storcatorul este dotat cu picioruse speciale anti-alunecare, nu vei mai avea grija ca acesta in momentul folosiri se va deplasa si va cade de pe platul asezat.

Cablul pentru conectarea la priza este suficient, acesta are lungimea de 50cm, dupa folosire cablul se poate depozita in spatiul special amenajat pentru el. Puterea stocatorului este de 500W.

Diametrul tubului este de 55mm, Sita se curata usor doar cu buretele de vase, fara a fi neboie de periuta speciala.

Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Functii speciale

10.0/10

Putere de stoarcere

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Un aparat electro-casnic de calitate.
  • Se curata foate usor.
  • Consumul de curent este foarte mic.
  • Sucul obtinut este natural 100%.

Contra

  • Recipientul in care se aduna sucul stors este putin cam mic.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.