Aspirator cu sac Electrolux ZPFANIMAL, 3.5 l, Tub telescopic, 700 W, Filtru Hygiene 12 lavabil, Alb

Aspirator cu sac Electrolux ZPFANIMAL, 3.5 l, Tub telescopic, 700 W, Filtru Hygiene 12 lavabil, Alb esteun produs de calitate, foarte silentios si foarte eficient.

Aspiratorul este foarte usor, dispune de un tub flexibil si unul telescopic care te poate ajuta sa aspiri in cele mai dificile locuri din casa.

Sistemul Power Pro System de care beneficiaza acest aspirator va da cele mai bune rezutate la aspirare. Sistemul Power Pro System™ combina un motor eficient cu duza DustPro™ permitandu-va sa aspirati perfect orice doriti.

Aspratorul este foarte usor, un atuu pentru ca transporul atnci cand aspiri cu el se face oare usor, aprope ca nici nu se simte. Golirea sacului de praf se face fara efort, rapid si curat.

Clapeta 180° Access™ va ofera accesul liber la corpul aspiratorului permitandu-va sa inlocuiti sacul de praf in doar cateva secunde.

Tipul de aspirare se face in regim uscat, tot ce aspira se va strange intr-un sac special de hartie se se schimba foarte usor.

Accesoriie care vin la pachet c acest produs sunt urmatoarele: O perie pentru a putea freca anumite suprafete in momentul cand se face aspirarea.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Accesoriu special destinat pentru cele mai inguste spatii ce vor trebui aspirate si o perie speciala pentru a putea aspira si tapiterii.

Spatiul in care se colecteaza tot ce aspirati este destul de incapator cca 3,5l, raza de operare este de 9m in jurul aspiratorului care sta intr-un singur loc.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Functii Speciale.

10.0/10

PRO

  • Acces usor si schimbare rapida a sacului de praf.
  • Motion Technology™ pentru a ajunge usor si dupa colturi.
  • Tub telescopic pentru a ajunge in cele mai dificile locuri.
  • Aspiratorul vine la pachet cu o perie speciala pentru tapiterie.
  • Foarte silentios.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.