Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8727/09, 5 l, Tub telescopic metalic, 650 W, HEPA 13, Negru/Albastru

Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8727/09, 5 l, Tub telescopic metalic, 650 W, HEPA 13, Negru/Albastru este un produs de calitate, recomandat pentru familiile ce au in grija animale de companie sau copii mici. Aspiratoru trage foarte bine este extrem de silentios si foarte usor de manevrat.

Tehnologia Airflow Max optimizeaza fluxul de aer, permitand desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple! Aspiratorul este fabricat numai cu piese din materiale de calitate foarte durabile.

Aspiratorul are un design utra modern, motor foarte puternic, foarte silentios si cu un consum de curent foarte redus. Debitul de aer produs de acest motor este triplu fata de un motor obisnuit de aspirator.

Raza de actiune in care poti aspira fara probleme este de 11m in jurul aspiratorului. Cu noua telecomanda, puteti opri aspiratorul si puteti modifica setarile de aspirare fara a merge langa aparat si a intrerupe curatarea.

Butoanele de comanda sunt amplasate comod pe manerul ergonomic, iar semnalele se trimit catre aspirator prin tehnologie wireless cu infrarosu.

Pentru o curatare mai comoda si mai usoara!

Pretul este aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Functii Suplimentare

10.0/10

Putere de motor

10.0/10

PRO

  • Performanta completa.
  • Rezultate de curatare remarcabile.
  • Perfect pentru curatarea parului de animale.
  • Sistem antialergic integrat.
  • Clasa de eficienta energetica A.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.