Aspirator cu spalare Zelmer ZVC764CT, 1900W, Functii: Spalare/Filtrare, Filtru Epa, Perie Turbo, Negru/Rosu

Aspirator cu spalare Zelmer ZVC764CT, 1900W, Functii: Spalare/Filtrare, Filtru Epa, Perie Turbo, Negru/Rosu este un obiect electro casnic ce nu va trebi sa lipseasca din dotarea fiecarei case.

Pentru ca acest aspirator este dotat cu o multime de functii foarte usor de folosit si foarte benefice. In ce consta (spalarea)? Aspiratorul este dotat cu o pompa speciala care pulverizeaza apa ape suprafata care o aspiri dupa care folosind motorul foarte puternic va aspira supraata pe care tu o doresti.

Cu ce iese in fata acest aspirator? Ei bine, acesta beneficiaza de putere mare de aspirare, accesorile care vin la pachet sunt de calitate. Toate impuritatile din covor vor disparea in urma aspirari cu acest aspirator.

Acest aspirator a fost conceput special pentru detinatorii de animale de companie. Aquawelt permite aspirarea uscata, aspirarea lichidelor si noroiului, si spalarea covoarelor.

Functioneaza in modul fara sac, cu filtrare prin apa, sau in modul cu sac de tip Safbag. Filtrarea prin apa combinata cu filtrul EPA lavabil asigura un nivel inalt de filtrare a aerului.

Tipul de aspirare se face in regim uscat sau umed, pentru a avea flexibilitate in timpul aspirari, acest produs dispune de derulator automat al snurului de conectare la priza electrica.

Raza de aspirare este de 10m in jurul aspiratorului, tubul metalic telescopic te va ajuta sa poti ajunge pentru aspira cele mai dificile locuri.

Aspiratorul este foarte usor de transportat, acesta cantareste doar 8,7kg. Spatiiul de coectare este foarte generos, acesta are dimensiunea de 2,5l.

Pretul este foarte mic si se afla aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.0/10

Forta de aspirare

10.0/10

PRO

  • Colectarea lichidelor, spalarea covoarelor, aspirarea in sac sau caseta cu filtrare prin apa.
  • Putere mare, 1900 W - aspirare deosebit de eficienta.
  • Ideal pentru curatarea covoarelor de parul de animale si a impuritatilor din profunzime.
  • Duza speciala pentru aspirarea rapida si igienica a saltelelor.
  • Absoarbe mirosurile neplacute!

Contra

  • La design se mai putea lucra putin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.