Aspirator cu spalare Bosch BWD421PRO Sfaturi Utile

Aspirator cu spalare Bosch,2100 W, dotat cu functiile Spalare/Filtrare, Filtru Hepa, Perii Turbo, Negru/Rosu este un electrocasnic indispensabil in orice gospodarie. Un aspirator foarte robust si bine construit, puternic si rezistent in timp.

Aspirator cu spalare Bosch este dotat cu o multime de functii foarte usor de folosit si de un real ajutor la curatenie. Aspiratorul este dotat cu o pompa speciala care pulverizeaza apa pe suprafata care o aspiri, dupa care datorita motorului foarte puternic va aspira suprafata de curatat.

Cu ce iese in fata acest aspirator? Ei bine, acesta beneficiaza de putere mare de aspirare, accesorile care vin la pachet sunt de calitate. Toate impuritatile din covor vor disparea in urma aspirarii cu acest aspirator.

Acest aspirator a fost conceput special pentru detinatorii de animale de companie. Aquawelt permite aspirarea uscata, aspirarea lichidelor si noroiului, si spalarea covoarelor.

Functioneaza in modul fara sac, cu filtrare prin apa, sau in modul cu sac de tip Safbag. Filtrarea prin apa combinata cu filtrul EPA lavabil asigura un nivel inalt de filtrare a aerului.

 

Tipul de aspirare se face in regim uscat sau umed, pentru a avea flexibilitate in timpul aspirari, acest produs dispune de derulator automat al snurului de conectare la priza electrica.

Raza de aspirare este de 10m in jurul aspiratorului, tubul metalic telescopic te va ajuta sa poti ajunge pentru aspira cele mai dificile locuri.

Aspiratorul este foarte usor de transportat, acesta cantareste doar 8,7kg. Spatiiul de colectare este foarte generos.

Accesoriile ce vor veni la pachet cu aspiratorul sunt Perie standard, Perie mica, Accesoriu pentru spatii inguste, Perie parchet, Accesoriu pentru lichide

Raportul pret calitate pentru acest aspirator este unul foarte bun si il recomandam ca fiind un produs de calitate ce merita cumparat.

 

 

Aspirator cu spalare Zelmer ZVC764CT Sfaturi Utile

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.0/10

Forta de aspirare

10.0/10

PRO

  • Colectarea lichidelor, spalarea covoarelor, aspirarea in sac sau caseta cu filtrare prin apa.
  • Putere mare, 2100 W - aspirare deosebit de eficienta.
  • Ideal pentru curatarea covoarelor de parul de animale si a impuritatilor din profunzime.
  • Duza speciala pentru aspirarea rapida si igienica a saltelelor.
  • Absoarbe mirosurile neplacute!

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.