Aspirator fara sac Heinner HVC-V900RD-V2, 800 W, 2.2 L, Filtru Hepa, Filtrare Ciclonica, Tija telescopica din metal, Rosu/Argintiu

Azi va prezentam un aparat electrocasnic de caitate foarte folositor si de foartte mare ajutor in casa. Aspirator fara sac Heinner HVC-V900RD-V2, 800 W, 2.2 L, Filtru Hepa, Filtrare Ciclonica, Tija telescopica din metal, Rosu/Argintiu, este un produs foarte bine finisat, materialele din care este fabricat sunt de cea mai buna calitate.

Heinner reprezinta combinatia perfecta dintre confort, utilitate, ergonomie si functionalitate, pentru a va oferi tot ceea ce aveti nevoie intr-un singur loc.

Deviza acestor produse este : Confort maxim cu efort minim! Acest aspirator functionaeaza fara sac, tipul de aspirare se face in regim uscat.

Este foarte usor de transportat prin casa, pentru ca dispune de roti jutatoare. Pentru a nu ii fi incomod cblul de alimentare la reteaua de curent electric, aspiratorul dispune de un derulator automat al cablului electric, acesta are ungiea de 4.5 m.

Aspiratorul poate fi folosit pe mai multe suprafete, tubul de aspiare este metalic, telescopic. Aspiratorul vne la pachet cu accesorii foarte folositoare: Perie canapea, Duza 2 in 1 pentru spatii inguste.

Este foarte silentios, zgomotul emis este 79 dB. Vasul de colectare este foarte generos, acesta are capacitatea de 2.2l.

Dupa folosire acest aspirator se poate depozita in cele mai inguste locuri, pentru ca dimensiunile mici ii permite acest lucru.

Pretul este foarte mic si poate fi gasit aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Forta de aspirare

10.0/10

PRO

  • Foarte silentios.
  • Usor de folosit.
  • Ocupa foare putin spatiu de depozitare.
  • Confort maxim cu minim de efort
  • Design ultra-modern.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.