Aspirator fara sac Heinner HVC-V750OR, 750W, recipient praf din plastic 2.2L, filtrare ciclonica, filtru HEPA dublu 13, Negru / Orange

Aspirator fara sac Heinner HVC-V750OR, 750W, recipient praf din plastic 2.2L, filtrare ciclonica, filtru HEPA dublu 13, Negru / Orange, este un aparat electrocasnic ce iti va fi de foarte mare ajutor in casa.

Datorita filtrului dublu de calitate superioara HEPA 13, 99.95% din impuritatile aerului care ies prin spatele aspiratorului (praf foarte fin, polen si acarieni) sunt retinute si nu afecteaza mediul casei tale.

Aspiratorul dispune de un recipient colector generos de praf, acesta are capacitatea de 2,2l. Datorita acestui recipient poti aspira toata casa fara sa faci goliri dese. Puterea motorului este de 750W, este foarte silentios cu un consum redus de energie electrica.

Zgomotul emis de motor in timpul folosiri este foarte redus, acesta ajunge pana la 78dB. Performanta maxima de aspirare cu un consum minim de energie si un motor ecologic de clasa energetica A.

Cu un motor optimizat care respecta noile reglementari pentru aspiratoare, intrate in vigoare in luna Septembrie 2017, HEINNER HVC-V750 asigura performanta ridicata de aspirare.

Cu un motor ecologic de doar 750W, aspiratorul HEINNER ajuta la o scadere considerabila a consumului de energie, dar vine si cu un nivel redus de zgomot pentru fiabilitate ridicata si confort sporit.

Aspiratorul este dotat cu o tija metalica telescopica foarte rezistenta la uzura de zi cu zi, cu ajutorul acesteia vei putea ajunge in cele mai indepartete si incomode locuri din incaperea in care aspiri.

Pretul se afla aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii Speciale

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Design modern.
  • Dimensiuni compacte.
  • Tija telescopica din metal foarte rezistenta.
  • Consum de energie redus.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.