Fier de calcat Philips Azur Performer GC3821/80, Talpa SteamGlide Plus, 2400 W, 0.3 l, 160 g/min, Alb/Negru

Fier de calcat Philips Azur Performer GC3821/80, Talpa SteamGlide Plus, 2400 W, 0.3 l, 160 g/min, Alb/Negru este un aparat electrocasnic de calitate.

Fierul de calcat se incalzeste imdiat dupa conectare, furnizand performanta puternica si rezultate excelente. Presiunea la abur este de la foarte fina la foarte puternica. Fierul de calcat este suficient de greu pentru a calca foarte bine diferite tesaturi.

De remarcat este faptul ca greutatea lui nu iti va obosi mana. Varful ascutit al Philips Azur Performer este foarte precis din 3 motive: are un varf ascutit, un canal pentru nasturi si un design precis al capatului.

Varful cu precizie tripla va permite sa ajungeti si la cele mai problematice portiuni, de exemplu in jurul nasturilor sau intre pliuri. Sistemul Double Active Calc al fierului dumneavoastra de calcat cu abur de la Philips previne depunerile de calcar cu ajutorul pastilelor anti-calcar si al functiei de detartrare.

Curatarea regulata a fierului de calcat cu abur are ca rezultat mai putine pete albe cauzate de calcar si o performanta indelungata a aburului, cu alte cuvinte rezultate mai bune de calcare.

Firul de calcat dispune de control asupra aburului eliberat in timpul folosintei.

Daca se intampla sa uiti fierul de calcat in functiune cu talpa pe material, senzorii cu care este echipat va opri automat functionalitatea lui.

Firul de conectare la priza electrica este suficient de lung (2m). Nu va trebui sa te plimbi prin camera dupa priza in timpul utilizarii.

Pretul se afla aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii Speciale

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • 2400W pentru incalzire rapida.
  • Varf cu precizie tripla.
  • Jet de abur de pana la 40 g/min.
  • Detartrare cu actiune dubla.
  • Greutate optima.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.