Aspirator vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01, 0.6 l, 18 V, Tehnologie PowerCyclone, Gri

Aspirator vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01, 0.6 l, 18 V, Tehnologie PowerCyclone, Gri este accesoriul ce nu va trebi sa lipseasca din obiectele electrocasnice din gospodaria unei familii care se respecta.

Pentru a pastra curatenia si pentru a aspira in cele mai dificile locuri vei avea nevoie de acest aspirator revolutionar. Tehnologia cu care este inzestrat acest aspirator PowerCyclone ofera cele mai bune rezultate de curatare dintr-o singura miscare prin intermediul unor pasi extrem de eficienti.

Orificiul curbat de trecere a aerului accelereaza aerul in compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer. Acest aspirator functioneaza cu baterii, acesta este si avantajul lui, pentru ca nu te vei mai incurca in fire, prelungitoare prin toata casa.

Timpul de functionare cu o incarcare completa poate dura pana la 40 de minute lejer.

Zgomotul pe care il emite este foarte mic, compartimentul pentru praf este conceput perfect pentru eliminarea murdariei direct in cosul de gunoi.

Datorita sistemului de golire simplu cu o singura operatie, acum puteti goli usor compartimentul de praf fara a atinge murdaria, evitand procesele complicate. Igienic si foarte usor de golit.

Tija are o pozitie de depozitare comoda pentru a ramane verticala, cu si fara tija manuala. Astfel, puteti depozita instantaneu tija oriunde doriti, chiar si în timpul curatarii.

Pretul se gaseste aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Autoniomie baterii

10.0/10

Durata incarcare acumulatori

10.0/10

PRO

  • Capul de aspirare turbo TriActive.
  • Baterii puternice de 18 V.
  • La fel de puternic ca un aspirator traditional de 2000 W.
  • Compartiment de praf cu golire dintr-o singura operatie, simpla si igienica.
  • Filtru pentru spuma lavabil.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.