Proteine pentru cresterea masei musculare – Gainer PRO Pareri

Proteine pentru creșterea masei musculare Gainer PRO sunt un supliment nutritiv esențial pentru cei care doresc să obțină rezultate remarcabile în construirea și dezvoltarea masei musculare. Acestea sunt formulate special pentru a furniza nutrienții necesari pentru o creștere musculară optimă și pentru a sprijini recuperarea musculară după antrenamente intense.

Proteinele sunt componente esențiale pentru construirea și repararea țesuturilor musculare, iar Gainer PRO este un supliment nutritiv de înaltă calitate, special conceput pentru a asigura un aport optim de proteine pentru creșterea masei musculare. Aceste proteine de calitate superioară, precum proteina din zer și proteina din lapte, sunt ușor de absorbit de către organism și furnizează aminoacizii necesari pentru sinteza proteinelor musculare.

Vezi oferta aici

Gainer PRO conține, de asemenea, o combinație de carbohidrați cu eliberare treptată și grăsimi sănătoase, care furnizează energie durabilă și contribuie la creșterea în masă musculară. Această formulă echilibrată asigură un aport caloric adecvat pentru susținerea eforturilor intense din sala de sport și promovează sinteza proteinelor musculare.

Suplimentul Gainer PRO nu se limitează doar la a furniza proteine și carbohidrați esențiali. Acesta conține, de asemenea, vitamine și minerale importante pentru susținerea funcționării optime a organismului și a proceselor metabolice. Aceste nutrienți adiționali sprijină o recuperare mai rapidă după antrenamente și contribuie la menținerea unui sistem imunitar sănătos.

Gainer PRO se poate consuma înainte și/sau după antrenament pentru a spori rezultatele și pentru a ajuta la refacerea musculară. Este ușor de preparat, având o textură cremoasă și un gust delicios, care vă va face să vă bucurați de fiecare porție.

În concluzie, proteinele pentru creșterea masei musculare Gainer PRO sunt un supliment nutritiv de înaltă calitate, conceput pentru a sprijini creșterea musculară și recuperarea după antrenamente intense. Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente pentru dezvoltarea masei musculare și obținerea unor rezultate remarcabile, Gainer PRO este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

 

Acest produs contine o multime de aminoacizi Aici veu gasi urmatoarea lista (L-Izoleucina (BCAA) 5834 mg, L-Leucina ( BCAA) 11242 mg, L-Valina (BCAA) 6470 mg, L-Lyzina 7583 mg, L-Metionina 1872 mg, L-Fenilalanina 3346 mg, L-Treonina 5351 mg, L-Triptofan 1597 mg, L-Alanina 3517 mg, L-Arginina 2109 mg, L-Acid Aspartic 7654 mg, L-Cistina 1389 mg, L-Glutamina 25281 mg, L-Glicina 1474 mg, L-Histidina 25281 mg, Prolina 6484 mg, L-Serina 4270 mg, L-Tirosina 2469 mg).

Proteine pentru cresterea masei musculare - Gainer PRO Pareri

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Cantitate

10.0/10

Compozitie aminoacizi.

10.0/10

Valoare Nutritionala

10.0/10

PRO

  • Bogat in aminoacizi.
  • Arome acceptate de oricine.
  • Recipient destul de mare.
  • Mod de preparare rapid.
  • Consultati medicul inainte de inceperea unui program de exercitii sau a unui program nutritional!

Contra

  • Nerecomandat copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.