Banda alergare Kondition Proceed HM-5620CA, 2 cai putere, v-max 18 km/h, 0-15% inclinatie

Banda alergare Kondition Proceed HM-5620CA, 2 cai putere, v-max 18 km/h, 0-15% inclinatie  este un aparat de fitness ce nu trebuie sa lipseasca din locuinta oricarui iubitor de sport. Folosind-o constat vei descoperi in scurt timp o multime de beneficii. Alergarea pe banda imbutatateste ritmul cardiac, oxigenarea sangelui si per total ajuta la o imbunatatire a calitatii vietii.
Banda alergare Kondition Proceed HM-5620CA este un model foarte eficient, usor de depozitat datorita sistemului de pliere, functiile de care banda beneficiaza sunt foarte usor de folosit. Banda de alergare masoara 83 cm latime, 115. cm lungime si inaltime 144cm.

Banda de alergat poate fi folosita atat de incepatori cat si de avansati. Dispune de un display de 7′ de culoare albastru, banda de alergat mai dispune de 36 programe prestabilite + 1 program panual + 3 user program.

Ce trebuie sa mai sti despre acest model de banda si este foarte important este greautatea ei bruta, aceasta este de 97kg. Trebuie sa iti alegi foarte bine locul unde o instalezi pentru ca va fi cam greu de mutat dintr-un loc in altul.

Pentru a folosi aceasta banda va trebui sa o conectati la sursa de curent electric. Procentajul de inclinatie este de 15% (acesta functie iti fa vace din ce in ce mai dificil alergatul pe banda). Viteza maxima este de 18km/h, viteza minima este de 1km/h.

Valorile masurate in timpul alergari sunt: Distanta, Puls, Inclinare, Viteza, Timp, Consumul de calorii, Grasimea corporala. Functiile ce pot fi accesate de catre alergator sunt Taste pentru controlul vitezei, Taste pentru controlul inclinarii, Amortizare de tip honey-comb.

Pentru un antrenament eficient recomand acest model de banda pentru ca ofera un antrenament eficient. Foarte important Banda alergare Kondition Proceed HM-5620CA, este foarte silentioasa, deci nu vei derana vecinii daca locuiesti la bloc sau familia daca locuiesti la curte.

Banda alergare Kondition Proceed HM-5620CA, 2 cai putere, v-max 18 km/h, 0-15% inclinatie

0.00
9.6

Calitate

10.0/10

Silentios

10.0/10

Greutate

8.0/10

Design

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Pret foarte bun
  • Design Modern
  • Usor de depozitat
  • Functii Suplimentare

Contra

  • Greutatea bruta este cam mare

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.