Cel mai bun Dezumidificator

Cel mai bun dezumidificator dupa parerea mea este cel de la Star-Light DHD-2025W, 20L/24h, 145m³/h, Rezervor 5L, Display LED, Control Digital, Timer, Alb.

In urma citirii mai multor review-uri am ajuns a concluzia ca isi face foarte bine treaba acolo unde este instalat. Materialele din care este fabricat acest dezumidificator sunt de cea mai buna calitate.

Plasticul folosit este premium, exact cum gasim la cele mai cunoscute marci ce produc astfel de aparate electrocasnice. O sa ramai placut impresionat odata ce l-ai scos din cutie.

Dezumidificatorul are un design ultra modern, ocupa foarte putin spatiu in camera in care este pus la treaba. In spatele dezumidificatorului o sa descoperi un flitru detasabil lavabil (usor de demontat si de curatat). In partea de jos a filtrului vei gasi vasul de apa ce este dotat cu senzor.

Vezi oferta aici

Vezi pret aici

Cand acesta sa umplut desumidificatorul se opreste automat. Daca nu vrei sa se adune apa in rezervor, acesta dispune de furtun optional pentru scurgere la canalizare.

 

Dezumidificatorul se poate muta dintr-un loc in altul pe roti. De remarcat faptul ca in orice treapta il vei pune in functiune dezumidificatorul este foarte silentios (nici nu iti vei da seama ca acest functioneaza).

Dispune de functia pentru uscare rufe. Spatiul unde isi face treaba foarte bine trebuie sa fie de maxim 45 m².

Cel mai bun Dezumidificator

0.00
10

Calitate

10.0/10

Silentios

10.0/10

Greutate

10.0/10

Design

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Pret foarte bun
  • Foarte silentios
  • Rezervorul pentru apa suficient
  • Consum de curent scazut

Contra

  • Nu am gasit contraindicatii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.