Baterie auto Varta Black 56AH 556400048 C14

Autovehiculele cu nivel standard de echipament electric au nevoie de o mai mica putere a bateriei pentru a porni si pentru a sustine toti consumatori de care dispune.

Azi va oferim un acumulator de inalta clasa Baterie auto Varta Black 56AH 556400048 C14 ce iti va asigura masina cu curent electric.

Vei avea o pornire superioara in toate anotimpurile, chiar si la temperaturi scazute bateria isi face o rezerva speciala de curent pentru a porni masina la prima cheie. BLACK Dynamic este o baterie testata si verificata de catre cei mai buni specialisti in domeniu.

Putere de pornire la rece de 100 % Tehnologie de grila PowerFrame pentru o durata de viata mai mare indeplineste cerintele OE Nici o alta baterie nu este construita ca VARTA.

Tehnologia care sa folosit la fabricarea acestui acumulator ii va preungi viata cu mult fata de o baterie auto obisnuita.
Pentru o descriere mai amanuntita si detalii despre pret intra aici.
Amperaj (Ah) – 56
Curent pornire (A) – 480
Tensiune (V) – 12
Polaritate – Normala
DIMENSIUNI
Lungime (mm) – 242
Latime (mm) – 175
Inaltime (mm) – 190

Baterie auto Bosch S5 77Ah 0092S50080, este un acumulator extrem de puternic dovedit. Va porni masina la cele mai scazute temperaturi.

Baterie Auto Rombat Cyclon 72Ah este aumulatorul de care vei avea nevoie, are capace cu indicator de stare care arata gradul de incarcare a bateriei. Daca aveti bateria veche demontata si pregatita ne anuntati in momentul cand va sunam pentru confirmarea comenzii, atunci o putem ridica noi sau curierul nostru de la sediul d-voastra in momentul cand primiti bateria noua. In acest caz, transportul bateriei uzate este dedus direct din taxa de depozit, de obicei taxa nu acopera intregul cost de transport caz in care diferenta este suportata de noi . In acest caz d-voastra Nu achitati nimic pentru transportul bateriei uzate catre noi.

Baterie auto Varta Blue 80AH 580406074 F17, daca cauti un acumulator de inalta clasa si fiabil aceasta este cea mai porivita. Nu te va lasa la greu, are o durata de viata foarte lunga. Acest produs de inalta calitate este ideal pentru vehicule de orice clasa.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Montare

10.0/10

fiabilitate

10.0/10

PRO

  • Bateria care nu te va lasa in drum.
  • Masina va porni la sfert de cheie.
  • Merge foarte bine daca o dimensionezi conform masinii pe care o ai.

Contra

  • Buna, solida, puternica, fara martor stare baterie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.