Baterie originala laptop Dell Inspiron N5110

Baterie originala laptop Dell Inspiron N5110 este o baterie originala marca Dell tip J1KND. Aceasta baterie este fabricata din materiale superioare cu o autonomie foarte mare. Conceputa sa indeplineasca sau sa depaseasca specificatiile unei baterii originale, bateria Dell Inspiron N5110 celule ofera laptop-ului autonomia marita de care aveti nevoie. Acest model se potriveste perfect cu numeroase modele Dell. Numarul de celule determina autonomia bateriei. Pentru a va bucura de calitatile acesteia efectuati cel putin un ciclu de incarcare /descarcare complet, la cumparare, folositi bateria fara cablu de alimentare conectat, curatati ventilatorul laptop-ului regulat, evitand astfel supraincalzirea bateriei, defragmentati si optimizati setarile laptop-ului,reduceti consumul laptopului: reduceti luminozitatea ecranului, deconectati dispozitivele pe care nu le folositi regulat, dezinstalati programele care ruleaza inutil,curatati contactele de metal ale bateriei la fiecare cateva luni cu o carpa umezita cu alcool. Pentru a folosi bateria la capacitatile maxime pastrati-o in incaperi aerisite si ferite de umezeala. Este recomandat ca atunci cand faceti o comparatie intre mai multe baterii de laptop in vederea unei decizii de cumparare sa va ganditi foarte bine la nevoile specifice de utilizare. Pachetul contine certificari de utilizare, certificat de garantie, factura fiscala.
Categorie produs – Baterii laptop Dell
Tip produs – Baterie Lithium Ion
Numar Celule – 6
Tensiune de alimentare (V) – 11.1
Capacitate (mAh) – 4080
Compatibilitate – Dell
Altele – 48 Wh
Dimensiuni – 213.90 x 57.60 x 22.60
Greutate – 0.385 Kg

Baterie originala Dell Inspiron 3521 65Wh, acest model de acumulator este compatibil cu o multime de modele din gama Dell, intra pe link si cauta modelul care iti trebuie.

Baterie originala Dell Inspiron 3537 65Wh in raport calitate pret ai facut cea mai buna achizitie, pentru ca acest acumulator are o durata de viata foarte mare. Este copatibil cu o multime de modele de laptop-uri din gama Dell. Daca vrei sa verifici lista intra pe primul link.

Baterie laptop Dell Inspiron 1525 1526 1545 1440 GW240 9 celule, acest acumulator este LiION si este 100% si este copatibil cu cel original, dispune de Elementi / Celule: 9, Amperaj: 6600 mAh. Durata de viata a acestui acumulator este foarte mare, depinde de modul cum il veti foloi.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

timp de incarcare

9.0/10

durata baterie

10.0/10

fiabilitate

10.0/10

PRO

  • Este o baterie de calitate.
  • Acum te poti muta cu laptopul in orice loc.
  • Beneficiezi de o baterie Lithium Ion de cea mai buna calitate.

Contra

  • Timpul de incarcare putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.