Bibliotecă TemaHome Berlin, înălțime 198 cm

Bibliotecă TemaHome Berlin, înălțime 198 cm. Stim cu totii cat de bine ne putem simti intr-un living amenajat dupa gustul nostru. Pe langa o canapea confortabila, un covor modern si de calitate, avem nevoie si de o frumoasa biblioteca. In aceasta vom putea aseza, pe langa cartile noastre preferate, si obiecte de decor.

Bibliotecă TemaHome Berlin, înălțime 198 cm este cea de care aveti nevoie pentru a infrumuseta livingul dumneavostra! Biblioteca, de culoare alba, va da luminozitate livingului. Biblioteca  este construita din PAL melaminat. Lățime 150 cm, Înălțime 198 cm, Adâncime 34 cm, Greutate 75 kg.

 Stilul modern al acestei biblioteci va conferi eleganta casei dumneavoastra.

Frumos si foarte interesant compartimentata, biblioteca va va ajuta sa aveti o ordine placuta vederii. Cartile, obiectele de décor, adunate in timp de fiecare dintre noi, CD-urile muzicale, vor gasi un spatiu bine delimitat in aceasta frumoasa biblioteca. Dupa cum vedeti din descriere, biblioteca nu ocupa foarte mult spatiu si poate infrumuseta nu numai un living, ci si un dormitor.

Vezi oferta aici

Dimensiunile reduse constituie un avantaj pentru cei care nu detin o casa mare. Deci, biblioteca este ideala si pentru spatiile mici. Poate decora si camerele copiilor, ale adolescentilor, studentilor, fiind un spatiu optim pentru carti, pentru cursuri, bibliorafturi si jucarii mici.

Biblioteca este usor de transportat ,de deplasat dintr-un loc in altul atunci cand doriti sa-i schimbati locul sau sa faceti curat.Rafturile sunt foarte usor de curatat, cu o carpa umeda.

Mai multe detalii aici

Aceasta minunata biblioteca AMPLE poate sta in orice tip de living modern, in orice camera de copii sau adolescent,in orice dormitor. Va conferi spatiu si luminozitate incaperii. Dezordinea din carti, obiecte, cursuri, CD-uri sau jucarii, nu va mai exista.

In plus, in partea superioara, puteti aseza multe alte obiecte de decor, care vor conferi frumusete si ordine camerei dumneavostra.

Biblioteca AMPLE de la WOODEN ART

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Montaj

10.0/10

Design placut

10.0/10

Transport rapid

10.0/10

PRO

  • Materiale de calitate
  • Design modern
  • Usor de asortat cu orice
  • Transport rapid
  • Spatios

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.