Biblioteca AMPLE de la WOODEN ART

Biblioteca AMPLE de la WOODEN ART. Stim cu totii cat de bine ne putem simti intr-un living amenajat dupa gustul nostru. Pe langa o canapea confortabila, un covor modern si de calitate, avem nevoie si de o frumoasa biblioteca. In aceasta vom putea aseza, pe langa cartile noastre preferate, si obiecte de decor.

Biblioteca AMPLE de la WOODEN ART este cea de care aveti nevoie pentru a infrumuseta livingul dumneavostra! Biblioteca AMPLE, de culoare alba, va da luminozitate livingului. Biblioteca AMPLE este construita din PAL melaminat. Are o lungime de 125 cm, latime de 22 cm, si inaltime de 135,7 cm. Cantareste 36 de kg. Stilul modern al acestei biblioteci va conferi eleganta casei dumneavoastra.

Vezi oferta aici

Frumos si foarte interesant compartimentata, biblioteca AMPLE va va ajuta sa aveti o ordine placuta vederii. Cartile, obiectele de décor, adunate in timp de fiecare dintre noi, CD-urile muzicale, vor gasi un spatiu bine delimitat in aceasta frumoasa biblioteca. Dupa cum vedeti din descriere, biblioteca nu ocupa foarte mult spatiu si poate infrumuseta nu numai un living, ci si un dormitor.

Dimensiunile reduse constituie un avantaj pentru cei care nu detin o casa mare. Deci, biblioteca AMPLE este ideala si pentru spatiile mici. Poate decora si camerele copiilor, ale adolescentilor, studentilor, fiind un spatiu optim pentru carti, pentru cursuri, bibliorafturi si jucarii mici.

Biblioteca AMPLE este usor de transportat ,de deplasat dintr-un loc in altul atunci cand doriti sa-i schimbati locul sau sa faceti curat.Rafturile sunt foarte usor de curatat, cu o carpa umeda.

Vezi oferta aici

Aceasta minunata biblioteca AMPLE poate sta in orice tip de living modern, in orice camera de copii sau adolescent,in orice dormitor. Va conferi spatiu si luminozitate incaperii. Dezordinea din carti, obiecte, cursuri, CD-uri sau jucarii, nu va mai exista.

In plus, in partea superioara, puteti aseza multe alte obiecte de decor, care vor conferi frumusete si ordine camerei dumneavostra.

Biblioteca AMPLE de la WOODEN ART

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Montaj

10.0/10

Design placut

10.0/10

Transport rapid

10.0/10

PRO

  • Materiale de calitate
  • Design modern
  • Usor de asortat cu orice
  • Transport rapid
  • Spatios

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.