Cel mai apreciat nutritionist din Romania SANATATEA ARE GUST 2+1 GRATIS de Mihaela Bilic

Motto-ul acestei carti este :Invata sa te iubesti!”Cel mai apreciat nutritionist din Romania.

Iata cuvintele autoarei Mihaela Bilic, cel mai apreciat nutritionist: “Imboldul de a scrie acest GHID mi-a venit citind o afirmatie stupefianta: 90% dintre femei sunt nemultumite de corpul lor ( sau de o anumita parte a lui ), iar 80% dintre ele au tinut cel putin o data in viata o cura de slabire si nu din considerente de sanatate, ci pentru a scapa de kilogramele asa-zis excedentare. Cel mai apreciat nutritionist din Romania.

Vezi oferta aici

Obsesia pentru diete a capatat tot mai multa amploare, este preocuparea preferata a industriei alimentare si farmaceutice, iar 4 femei din 10 au facut din regimul de slabit un mod de viata si toate acestea din cauza esecurilor,nu a reusitelor.”

Sanatatea are gust” este un elogiu pentru placere si in acelasi timp un ghid impartit in trei parti: este un ghid pentru slabit, un ghid pentru familie si unul pentru oameni activi. Cartea contine sfaturi practice care va vor ajuta sa va faceti din mancare un aliat, un prieten, o sursa de sanatate.

Ghidul Mihaelei Bilic va propune o metoda originala de a scapa de kilogramele in plus, de obsesia dietelor: psihonutritia.

Intrebarea principala care se pune aici nu estece sa mananc?”ci “de ce mananc?” Mancatul emotional sau nevoile neidentificate si nesatisfacute ingrasa, nu mancarea in sine, painea sau dulciurile. Kilogramele in plus, in opinia autoarei, reprezinta o boala a sufletului. Doctorul Mihaela Bilic ne invata cum sa ne bucuram de mancare si sa slabim in acelasi timp.

Acest ghid original are in cuprinsul sau sfaturi pentru toata lumea, pentru doamne, domni, gospodine, pentru iubitorii de dulciuri, de fainoase si de fructe, pentru ne-iubitorii de apa, pentru cei cu metabolism incetinit si chiar un capitol intitulatJurnalul alimentar”.

Vezi oferta aici

Iata cele 10 reguli ,pe scurt, ale nutritionistului Mihaela Bilic pentru a reinvata sa mancam:

1.Renuntati la cuvinteleregimsaucura de slabire”.

2.E interzis sa va interziceti.

3.Nu va invinovatiti niciodata.

4.Folositi-va simturile.

5.Cultivati placerea.

6.Ganditi-va la ceea ce mancati.

7.Mancati incet.

8.Mestecati indelung.

9.Redefiniti raportul cu mancarea.

10.Multumiti-va cu “mai putin “ din tot ce estemai bun”.

Cel mai apreciat nutritionist din Romania SANATATEA ARE GUST 2+1 GRATIS de Mihaela Bilic

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Lizibilitate

10.0/10

Design placut

10.0/10

Transport rapid

10.0/10

PRO

  • Oferta
  • Pret foarte bun
  • Pentru orice varsta
  • Retete de slabit
  • Transport rapid

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.