Blender Star-Light Toro, 1000 W, Control digital, 1.5 l, 5 Viteze, Functie impuls + zdrobire gheata, Vas de sticla, Inox

Blender Star-Light Toro, 1000 W, Control digital, 1.5 l, 5 Viteze, Functie impuls + zdrobire gheata, Vas de sticla, Inox este un accesoriu de foarte mare ajutor in bucataria ta.

Are un design modern, practic fabricat din materialle de calitate ce ii va prelungi durata de viata. Blender-ul dispune de o mutime de functii inovative, cum ar fi: control digital, putere 1000W, vas de sticla, 5 trepte de viteza, functie impuls si functie speciala pentr zdrobire.

Puteti face cu el de toate, de la supe creme la sosuri, shake-uri si smoothie. Controlul variabil al vitezei permite o flexibilitate nelimitata, iar functia impuls ofera precizie atunci cand aveti nevoie.

Vasul din sticla transparenta, cu capac, are o capacitate de 1.5 litri, fiind suficient de incapator pentru toate retetele dumneavoastra.

Vasul, capacul si lamele sunt detasabile si usor de curatat manual sau folosind masina de spalat vase. Puternic si sigur in utilizare, Star-Light TORO 1000 W va scurta considerabil timpul pe care il alocati gatitului, pregatind si amestecand ingredientele in cateva secunde.

Capacitatea vasului este 1.5l, blender-ul dispune de sistem anti-alunecare, materiaul din care este fabricata lama este inox de cea mai buna calitate.

Cablul conector la priza eectrica este suficient de lung, acest are lungimea de 1.2m, blender-ul dispune de spatiu pentru special pentru stocarea snurului, pe timpul cat acesta nu este folosit.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit aici!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Functii Suplimentare

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Se curata foarte usor.
  • Puternic si incapator.
  • Ajutorul tau de incredere in bucatarie.
  • Marunteste fara probleme gheata.

Contra

  • La design se mai putea lucra putin.
  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.