Telefon mobil iHunt Solid, 3G, Dual-SIM, Radio FM, Lanterna, Bluetooth, 2.0 MP, suport microSD, 1450mAh, Red

Telefon mobil iHunt Solid, 3G, Dual-SIM, Radio FM, Lanterna, Bluetooth, 2.0 MP, suport microSD, 1450mAh, Red este nou lansat de cel mai cunoscut brand in materie de telefoane mobile.

Cu un design utra modern, acest model de teefon isi face loc iar in magazinele ce vand aceste produse. Telefonul mobil de la iHunt Solid imita foarte bine forma telefonului mai vechi 3310.

Acest model este echipat cu o camera de 2.0 MP (interpolat), poti surprinde rapid fotografii sau fisiere video atunci cand ai parte de momente pe care nu vrei sa le uiti.

Blitz-ul cu led este foarte puternic, acesta poate fi folosit pe post de lanterna in momentee dificile. Sistemul player de care dispune poate reda fisiere mp3 la cea mai buna calitate in difuzorul exterior sau casti normale (jack 3.5 mm). Pentru o redare fara probleme, fisierele trebuie copiate pe un card microSD, care la randul lui se introduce in telefon.

iHunt i1 suporta banda 3G: 900/2100MHz, astfel reuseste un sunet puternic si la inalta claritate in orice apel. Noul model de telefon beneficiaza de functia radio, este de ajuns sa conectezi castile.

Acestea se folosesc pe post de antena, toate posturile de radio sunt acum la dispozitia ta. Telefonul dispune de functia Dual Sim, acesta functie iti va fi de folos cand nu vrei sa porti doua telefoane dupa tine.

Introdu ambele cartele sim in acest model de telefon si vei putea fi gasit pe amble nume de telefon in acelasi timp. Acest tip de telefon este diponibil pe mai multe culori.

Pretul este aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Functii Suplimentare

10.0/10

Durata acumulator

10.0/10

PRO

  • Lanterna foarte puternica.
  • Functie mp3.
  • Bateria tine foarte bine.
  • Sunet puternic in convorbiri - 3G.
  • Radio FM oriunde fara griji.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.