Boiler electric Ariston Pro Plus 80, 1800 W, 80 l, 0.8 Mpa, Functie ECO, Izolatie termica, Protectie electrica IPX3, Afisaj LCD Soft Touch, Posibilitate de programare

Boiler electric Ariston Pro Plus 80, 1800 W, 80 l, 0.8 Mpa, Functie ECO, Izolatie termica, Protectie electrica IPX3, Afisaj LCD Soft Touch, Posibilitate de programare este produsul care nu trebuie sa iti lipseasca din casa ta. Acest boler pe curent electric este foarte eficient, foart bun acolo unde nu exista apa calda de la centrala termica sau de la reteaua orasului.

Boilerul electric asigura cu usurinta apa calda menajera pentru o casa normala, o baie, o bucatare si un grup sanitar. Toate aceste incaperi trebuie sa fie cat e cat apropiate pentru un randament mai bun.

Incalzitorul de apa Pro Plus asigura usurinta in utilizare, precum si posibilitatea de programare zilnica, facand astfel posibila economia de energie de pana la 20%.

Boilerul dispune de functia ECO EVO, aceasta iti da avantajul dea programa automat fuctiile conform obiceiurilor de consum memorate si necesarul de apa calda.

Produsul are pe partea din fata un panou de comanda frontal pe baza de leduri, prevazut cu termometru inteligent. Boilerul are o multime de sisteme de siguranta si protectie, tehnologiile Best si Nanomix asigura mai multa apa cada intr-un timp scurt.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Culoarea alba si forma inovatoare il va face sa isi gaseasca locul cu usurinta in spatiul destinat montarii. Boilerul se monteaza vertical, tipul de control este electronic, cantitatea de apa a bazinului este de 80l, eficienta energetica Clasa B, tip de protectie IPX3, boilerul are anod de magneziu, supapa de siguranta vine la pachet, aceasta iti va fi de foarte mare ajutor atunci cand presiunea in instalatie va creste.

Supapa va intra in functiune si va elibera surplusul de presiune din instalatie.

Boilerul gol are 22kg, puterea este de 1800W, presiunea maxima la care lucreaza 0.8Mpa.

Pentru mai multe detalii despre acest produs intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Montaj

10.0/10

Consum de curent

9.0/10

PRO

  • Montaj foarte simplu.
  • Incalzeste apa imediat.
  • Apa calda este mentinuta oe parcursul a12 ore fara sa fie conectat la priza.
  • Design ultra modern.
  • Supapa de pesiune din dotare este foarte folositoare.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.
  • Pretu usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.