Calorifer scarita, electric, 600W, 600 x 1320mm, curbat

Calorifer scarita, electric, 600W, 600 x 1320mm, curbat este un produs de calitate destinat in special pentru baile in care nu exsta sursa de caldura.

Caloriferul este foarte util, poti usca proasoapele de baie dupa foosire si poti incalzi incaperea de baie. Caloriferul electric are un cablu spiralat de 1m, acesta se poate intinde si poate ajunge pana la 3,5m.

Designul ulra-modern  si materialul din care este confectionat acest produs ii confera locul fruntas in topul aparatelor de incalzit pentru incaperile de tip baie.

Un minus pentru calorifer este ca nu vine echipat cu termostat pentru comanda temperaturii, poate fi combinat cu un termostat de priza.

Culoarea alba a produsului il face sa isi gaseasca locul in orice baie, indiferent modelul de baie ales de tine. Caloriferul electric vine la pachet cu suporti pentru prindere pe perete.

Atentie la fixare, pentru ca produsul este cam greut, are aproape 19kg. Caloriferul electric va functiona doar daca este alimentat la o priza cu curent electric ce are 220-230V.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Puterea maxima consumata de acest calorifer este de 0,6kw. Dimensiunile sunt urmatoarele : 60x132x12 (IxLxA). Gradu de protectie este IP65.

Schimbul de caldura se face foarte rapid, imediat ce ai conectat cablul la curent, caloriferul va incepe sa se incalzeasca si sa degaje caldura in incaperea in care este montat.

Pentru mai multe detalii despre acest produs poti intra aici.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Montaj

10.0/10

Consum de curent

9.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor.
  • Vine la pachet cu sistemul de prindere.
  • Design elegant.
  • Foarte util in baie, prosoapele se usuca foarte repede.
  • Firul pentru aimentarea la priza este foarte bun spiralat.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.