Boiler electric Ferroli TDG 80, 2500 W, 80 l, 3 trepte de putere, 0.85 Mpa, Panou de comanda digital, Telecomanda, Alb

Pentru a produce apa calda menajera pentru o casa sau un apartament obisnuit vei avea nevoie de un boiler de calitate superioara, care sa nu consume energie electrica, sa ocupe cat mai putin spatiu, sa aiba un rezevor generos de apa si sa incalzeasca apa din rezervor cat mai repede.

Azi iti propunem un produs de calitate Boiler electric Ferroli TDG 80, 2500 W, 80 l, 3 trepte de putere, 0.85 Mpa, Panou de comanda digital, Telecomanda, Alb. Acesta va sustine fara probleme apa calda menajera pentru baie si bucatarie.

Incalzeste apa rapid, are un consum redus de energie si pastreaza apa calda cu, costruri reduse. Boilerul dispune de un design elegant, este compact si foarte usor de montat, acesta are culoarea alba si ocupa foarte putin spatiu la montare. Montajul este foarte simplu si poate fi facut de oricine.

Boierul dispune de un rezervor de stocare a apei pentru incalzire confectionat din cel mai bun otel, protejat la coroziune de un anod de magneziu iar suprafata lui interioara printr-un tratament de vetroportelanare.

Acest model de boiler este echipat cu cel mai sofisticat sistem de siguranta, atat pentru supra-incalzire cat si pentru suprapresiune.

Sistemul digital de comanda permite selectarea puterii de incalzire (1000, 1500, 2500 W), a temperaturii apei calde menajere cat si programarea orara a disponibilitatii apei calde menajere in functie de necesarul consumatorilor.

Izolatia cu spuma poliuretanica ecologica de inalta densitate obtinuta prin injectare subpresiune duce la pierderi minime de caldura prin carcasa exterioara si la o eficienta termica ridicata.

Pretul este aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Montaj

10.0/10

Putere de incalzire

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor.
  • Consum redus de energie.
  • Design placut.
  • Datorita izolatiei bine facuta, mentine apa calda pentru mult timp.
  • Sustine foarte bine apa menajera pentru baie si bucatarie.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.