Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BR, 20 litri, 800 W, Digital, Rosu

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BR, 20 litri, 800 W, Digital, Rosu este un obiect electrocasnic superi ieftin si foarte bun. Are un consum de energie electrica rezonabila.

Acest cuptor cu microunde poate fi cumparat de oricine, nu conteaza bugetul. Capacitatea cuptorului este de 20l, puterea de 800W, panoul de comanda este digital, tipul de afisaj este cu LED.

Cuptorul cu microunde dispune de 5 programe, functie de dezghetare, reincalzire, timer, curatare cu aburi. Cuptorul mai dispune de 10 nivele deputere, si un suport rotund.

Dimensiunile foarte reduse ale cuptoruui c microunde face ca acesta sa isi gasesca cel mai ingust loc din bucatarie. Acesta nu poate fi trecut neobservat, pentru ca are culoarea rosie.

Dimensiunile cuptoruui cu microunde sunt: 449 x 318 x 259 mm (W x D x H). Cuptorul cantareste doar 8.6kg, acest avantaj il face foarte usor de transportat.

Suprafata interioara a cuptorului cu microunde Daewoo este acoperita de un material cu densitate mare numit „Shiny Clean”. Noul strat „Shiny Clean” alcatuieste o suprafata neteda ce impiedica murdaria sa adere profund la aceasta.

Astfel, curatarea cuptorului cu microunde nu va mai fi atat de dificila pentru dumneavoastra.

Pretul este aici!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Functii Suplimentare

9.0/10

Putere de incalzire

10.0/10

PRO

  • Functia Zero & On
  • Capacitate generoasa a cuptorului.
  • Microunde de inalta frecventa.
  • Functie speciala de autocuratare cu aburi.
  • Platan usor de utilizat.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • La design se mai putea lucra.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.