Brad artificial Kring Marion, din PVC, 180cm si suport de plastic

Brad artificial Kring Marion, din PVC, 180cm si suport de plastic este un produs de calitate ce poate fi folosit mai multi ani la rand fara ca acesta sa se deterioreze.

Bradul artificial se monteaza foarte usor, de catre oricine, se impodobeste la fel de usor. Dupa folosinta bradul se strange si se depoziteaza pentru sarbatorile anului urmator.

Este de ajuns sa faci o singura investitie pentru mai multi ani. Bradul se depoziteaza foarte bine intr-o debara, ocupa foarte putin loc, daca acesta este depozitat pe verticala.

Bradul artificial este confectionat din PVC de calitate, culoarea verde imita foarte bine un brad natural. Avantajele unui brad artificial se lasa de departe observate.

Toate ofertele sunt AICI.

Acesta poate fi folosit ani la rand, economisind timp si este mult mai usor de intretinut, scapand astfel de grija alegerii unui copacel nou in fiecare an.

Acest brad artificia are inaltimea totala cu tot cu suport de de 180cm. Crengile care alcatuiesc coroana bradului sunt foarte usor de aranjat in forma pe care o doresti.

Bradul artificial se poate monta in maxim 20 de minute. Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat.

De tinut minte!!!
A se folosi numai in incaperi bine aerisite si a se feri de foc.
Depozitati intr-o zona curata la temperaturi mai mici de 35˚ C.

Pretul este AICI.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Este foarte rezistent.
  • Se monteaza rapid.
  • Ocupa foarte putin spatiu de depozitare.
  • Este ecologic.
  • Culoarea imita un brad natural 1-1.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.